Østers- og Muslingepremieren

Anne-Vibeke Rejser Deltager i Østers og Muslingepremieren på Mors

12.10.2023
Forfatter: Maja Overgaard Jordal
Foto: Jesper Rais

Den anerkendte tv-vært og rejseekspert, Anne-Vibeke Rejser, er klar til at deltage i den spændende begivenhed "Østers og Muslingepræmieren" på Mors. Arrangementet finder sted fra fredag 13. oktober til og med søndag d. 15. oktober.

Arrangementet finder sted fra fredag 13. oktober til og med søndag d. 15. oktober, og Anne-Vibeke Rejser vil være til stede for at filme til hendes populære tv-program.

Optagelserne fokuserer på kulinariske eventyr og gastronomiske opdagelser i de smukkeste dele af Danmark. Anne-Vibeke Rejser, der har en lang og imponerende karriere som tv-vært og rejseekspert, har forpligtet sig til at udforske de kulinariske skatte, der findes ved Limfjorden og i kommunerne Struer, Skive og Morsø. Hendes tilstedeværelse på premierebegivenheden vil give et dybt indblik i de unikke og velsmagende oplevelser, som Limfjorden har at tilbyde, når der laves mad med østers.

Østers og Muslingepremieren på Mors vil omfatte konkurrencer i østers- og champagne åbning, og der er rig mulighed for at købe delikatesserne, kulinariske demonstrationer og en unik mulighed for at møde Anne-Vibeke Rejser personligt. Begivenheden er åben for både lokale beboere og besøgende, der ønsker at deltage i fejringen af øens kulinariske rigdom.

 

Om Destination Limfjorden: Destination Limfjorden er en organisation dedikeret til at fremme turismen brande vores område og udvikle attraktioner i Limfjordslandet.

For mere information