Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Destination Limfjorden melder klar til Ferie for Alle

23.2.2023
Foto: Destination Limfjorden

Med over en million overnatninger i 2022 glæder Destination Limfjorden sig til at være med når Skandinaviens største feriemesse, Ferie For alle, slår dørene op i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar.

Det er de senere år blevet mere eftertragtet at holde ferie i Danmark, og kampen om både danske og udenlandske turister er i den grad skærpet.

Med over en million overnatninger i 2022 rundede Destination Limfjorden, der dækker Skive, Morsø og Struer kommuner, en imponerende milepæl.

Når Ferie For Alle-messen i MCH Messecenter Herning slår dørene op den sidste weekend i februar stiller Destination Limfjorden derfor med en række velkendte brands og aktører, der er klar til at fortælle mere, om de mange muligheder, der er for at holde ferie i Limfjordslandet.

Det er særligt campingferie, der lokker turisterne til Destination Limfjorden. Derfor er hele fem af områdets campingpladser repræsenteret på Destination Limfjordens messestand i Hal C.

- Limfjordslandet er dog meget mere end bare fjorden og naturen. Det er også traditionsrige kroer, moderne restauranter og arrangementer i særklasse, forklarer Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

Autentiske oplevelser

Derfor fylder de gastronomiske oplevelser også en del på destinationens stand. Således kan de omkring 40.000 gæster, der ventes at besøge Skandinaviens største feriemesse, få smagsprøver på østers og skaldyr fra Limfjorden og lokalt brygget øl fra Fur.

- Limfjorden er noget af det mest autentiske, du som turist kan besøge, selvom den hverken er skabt til eller for turisternes skyld. Den har altid været der, og venter bare på at blive udforsket, fortæller Kristina Lehmann Schjøtt.

Foruden camping og gastronomi vil man på Destination Limfjordens stand kunne høre mere om aktiviteter og arrangementer, der hvert år plejer at trække mange turister til.

Destination Limfjordens største marked er det danske marked, som udgør langt de fleste af de overnattende gæster. Men også udenlandske gæster – primært fra Tyskland, Sverige og Holland – finder i stigende grad vej til de mange oplevelser, Limfjordslandet har at byde på.

Destination Limfjorden har siden oprettelsen i 2020 arbejdet med destinationsudvikling og markedsføring af området både nationalt og internationalt i samarbejde med det lokale erhverv og kommunerne, med det formål at få skabt mere synlighed og flere overnatninger til destinationen

Få det fulde overblik over hvilke aktører, der er repræsenteret på Destination Limfjordens messestand her: Ferie for Alle

For mere information