Destination Limfjorden deltager i Ferie for Alle 2024

Ferie for Alle 2024

Foto: Destination Limfjorden

D. 23.- 25. februar vil vi deltage i ’Ferie for Alle’ messen i Herning. Her vil vi stå på stand C2910 sammen med bl.a. Struer Lydens by, Skaldyrshovedstaden, VisitMors, MORSØ, Fur og en masse andre. Her vil være østerssmagning, ølsmagning, skaldyrshapser og konkurrencer.

Vi vil alle stå klar til at hjælpe dig med at designe din drømmeferie i Limfjordslandet og komme med personlig rådgivning, samt gode tips til dit næste eventyr. Du vil få masser af inspiration til oplevelser, som du kan skrive på din bucket liste.

På messen vil der også være forskellige aktiviteter på vores stand for både børn og voksen. Skaldyrshovedstanden vil lave små, lækre skaldyrshapser du kan smage. 2 gange om dagen vil Oyster King åbne en masse østers, som du kan smage. Fur Bryghus har fadølsanlægget med, som du kan nyde mens du får inspiration og hører en masse røverhistorier fra vores område. Aktørerne fra Fur vil have aktiviteter for børn, hvor de kan møde en dinosaur og lærer om livet i vandet og i vores Struer område vil der være tegnebord og fotovæg.

Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Disse kan du bl.a. møde på standen

Spar 50 % på entreen til Ferie for Alle

Vi giver 50% rabat på entrébilletten, hvis du besøger os på Ferie For Alle messen søndag 25. februar. Du har mulighed for at købe op til 4 billetter til søndag 25. februar til halv pris. Du skal blot købe din billet på forhånd og bruge nedenstående kode.  

Bemærk dog, at der er begrænset antal billetter.

Benyt denne invitationskode: Sunday-vtzj

Køb billet via www.ferieforalle.dk

Destination Limfjorden deltager i Ferie for Alle 2024

Foto:Destination Limfjorden