Destination Limfjorden skal have ny direktør

1.9.2023
Forfatter: Maja Overgaard Jordal

Dette står klart, efter at Kristina Lehmann Schjøtt har valgt at opsige sin stilling som destinationsdirektør.

”Det har været en fantastiske rejse, vi har været på de sidste 3,5 år. Vi har bygget en destination op fra bunden, hvor vores samarbejdspartnere og erhverv har været fuldstændig uundværlige. Vi har været igennem en Corona krise, en hyperinflation med mere. Vi har fået lavet en fælles brandstory og virkelig fået sat Destination Limfjorden på Danmarkskortet,” siger Kristina Lehmann Schjøtt.

”I 2022 slog Destination Limfjorden rekord, hvor vi rundede 1 million overnatninger. Vi har så mange ting at byde på i destinationen - både indenfor natur, gastronomi og kultur kan vores turismevirksomheder levere et super fedt produkt, som der er endnu flere der har fået øjnene op for. Og der er stadig masse af udviklingspotentiale i destinationen,” fortæller Kristina Lehmann Schjøtt.

De sidste tre år har Destination Limfjorden arbejdet for at få en større sæsonudvidelse, mere digitalisering, bæredygtige overnatningssteder, en samlet markedsføring, hvor det er lykkedes at få en skarp profil, der anvendes både nationalt og internationalt. Det er en velfungerende destination, med et fantastisk team, der skal have en ny chef. Kristina Lehmann Schjøtt stopper ved udgangen af november. Kristina Lehmann Schjøtt flytter med familien tilbage til Sønderjylland, hvor hun har fået en gylden mulighed for at være med til at udvikle Tønder Festival, der i 2024 fejrer 50 års jubilæum.

"Det er vemodigt, at vi har modtaget meddelelsen om vores destinationsdirektørs beslutning om at opsige hendes stilling hos os. Der er ingen tvivl om, at Kristina har dedikeret en betydelig mængde tid og energi til vores fælles mål om at fremme og udvikle vores skønne destination. Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den utrættelige indsats og engagement i at styrke vores lokalsamfund og tiltrække flere gæster til vores smukke område,” siger formand for Destination Limfjorden Peder Christian Kirkegaard 

”Selvom det er en tid med forandring, ønsker vi at understrege, at Kristinas indsats og bidrag ikke vil blive glemt. Det har efterladt et afgørende aftryk, og vi vil bygge videre på det fundament, der er skabt. Vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden,” udtaler Peder Christian Kirkegaard – Borgmester i Skive.

”Bestyrelsen vil på næste bestyrelsesmøde drøfte processen for at finde en ny direktør, således at der ikke kommer til at være for meget overlap, ligesom vi har tilsagn fra Kristina, der vil gøre sit bedste for at få alt overdraget og videregivet til den næste,” siger Peder Christian Kirkegaard.

Destinationen er sammensat af de tre kommuner Morsø, Struer og Skive kommuner. Bestyrelsen er sammensat af borgmestrene fra de tre kommuner, et erhvervsmedlem fra hver kommune samt et syvende medlem udpeget af bestyrelsen sammen med direktøren.

”Jeg ønsker hele destinationen, bestyrelsen, teamet og alle medlemmerne al muligt held og lykke i fremtiden. Jeg ved, at I vil passe godt på vores alles destination, og jeg vil naturligvis følge med på sidelinjen og heppe på jer, ” udtaler Kristina Lehmann Schjøtt.

For mere information