Gå til indhold
2 børn på tæppe

Find sjove og hyggelige vinteroplevelser i Limfjordslandet

10.2.2023
Forfatter: Louise Gregersen
Foto: Niclas Jessen

Nu er det snart tid til vinterferie, hvor familier og venner samles til hygge, ro og nærvær. Her vil flere af Limfjordsområdets aktører stå klar med åben arme, til at byde ferieglade gæster velkommen, til nogle hyggelige dage med sjov og leg, så alle kan komme helt ned i gear.

Med vinterferien lige rundt om hjørnet, bliver der et lille afbræk i den kolde vintertid, hvor der rigtig rykkes sammen og hinanden selskab nydes. Derfor har flere af områdets aktører også haft travl med at skabe nogle rigtige gode rammer og aktiviteter, du kan nyde med dem du har kær.

Destinationsdirektøren for Destination Limfjorden Kristina L. Schjøtt fortæller. ”Vores aktørerne er i fuld gang med at forberede sig til en ny sæson. Her er vinterferien en forsmag på, at dagene bliver længere og gæsterne snart vender tilbage. Der er mange forskellige oplevelser i år, man kan orientere sig herom på vores hjemmeside.”

Sjov for børn

Vil du have børnene med på tur, så kan I lave jeres helt eget unikke stykke glaskunst hos Event4U eller tage på Hjerl Hede, hvor I kan hjælpe med at finde Hjerl Hansens gamle guldskat. Men I skal skynd jer, da de melder om en række mystiske personer, som går søgende rundt, som om de leder efter noget. I kan også smutte forbi Jyllandsakvariet og hjælpe til med at fodre hajerne ellers tag en smuttur forbi Struer, Skive eller Nykøbing Mors by, hvor der vil ske masser af ting og sager for både store og små.

Skal I derimod ud og have brændt noget energi af, så tag ud og udforsk Limfjordslandet fantastiske natur, hvor der er masser af plads til gode lange gåture f.eks. ved skoven i Legind Bjerge eller Toftum Bjerge. I Limfjordens natur er der masser af plads til sjov og leg om det er i skoven eller langs kysten. Langs Hanklit strand kan I gå på jagt efter søpindsvin.

Parret

Vinterferien kan også bruges til at komme helt ned i gear fra hverdagens stress og jag. Det kan ske med et ophold på et af områdets smukke hoteller eller Bed & Breakfast. Herfra kan I tage på yoga arrangementer ved Room Yoga og Naturlig bevægelse eller I kan pleje krop og sjæl i Kurbad Limfjorden. I Limfjordslandet er der også masser af gastronomiske oplevelser. Det kan ske både på østerssafari ved Dansk Skaldyrscenter og Jyllandsakvariet, eller I kan besøge et af områdets fantastiske restauranter.

”Vi har rigtig mange oplevelser for både store og små. Og vores aktører glæder sig helt vildt til at tage imod gæsterne og være med til at skabe nogen gode oplevelser ude af huset, hvor hinandens selskab kan nydes.” Fortæller Destinationsdirektør, Kristina L. Schjøtt

På Destination Limfjordens hjemmeside, er der lavet en samlet oversigt over sjove og spændende aktiviteter til vinterferien. Her finder du både en side, som er tilpasset aktiviteter til børnefamilier og ferien for to. Læs mere her: Vinterferie ved Limfjorden | Destination Limfjorden

Kristina Lehmann Schjøtt
For mere information

Direktør Destination Limfjorden

kls@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 21490730

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish