Struer Havn, sommer

VM i Stand Up Paddle besøger Struer

3.7.2024
Forfatter: Marie Kongsgaard Dinnsen
Foto: Anders Trærup

Den 12. juli 2024 starter Volkswagen SUP City Touren sin rejse til Struer Havn. Det spændende og gratis arrangement inviterer alle til at prøve kræfter med SUP samt stifte bekendtskab med SUP-racing. Eventet er en del af verdensmesterskabet i Stand Up Paddle (SUP).

I år er Danmark vært for VM i Stand Up Paddle, og i den forbindelse bliver der afholdt forskellige sommerevents rundt om i landet. Det sker som en del af Volkswagen SUP City Tour, hvor Struer er en af tourens destinationer.

At bringe Volkswagen SUP City Touren til Struer er et vindue til at styrke turismen og lokalområdet. Eventet foregår d. 12. juli og er kommet i stand gennem samarbejdet mellem destinationsselskaberne i Danmark. København er vært for VM i SUP, men der er en fælles mission om at brande hele Danmark i denne anledning:

"Det er med at være der, når muligheden byder sig. Det gjorde den her, hvor VM i SUP matchede vores produkt i Limfjorden, og derfor rakte vi ud og fik sat koordineringen af eventet i gang. Samtidig får vi via VisitDenmark fremhævet gode spots i vores destination til SUP, herunder Struer Havn og Den Blå Lagune på Mors. På den måde styrker vi kendskabet til området, sætter fokus på Limfjorden og styrker vores brand og på sigt forretningsgrundlaget," fortæller Rasmus Friis Sørensen, Direktør for Destination Limfjorden.

Masser af aktiviteter på Struer Havn

Eventet finder sted den 12. juli på Struer Havn. Det er gratis og åbent for alle, hvor dagen byder på aktiviteter for både nybegyndere og erfarne SUP-entusiaster.

Her får besøgende mulighed for at få en kort introduktion til SUP-teknikker og komme på vandet med vores "Prøv SUP"-aktivitet. Det er erfarne SUP-instruktører, der står for undervisningen. Derudover vil der også være mulighed for at deltage i Speed Challenges samt vinde præmier gennem vores SUP-quiz.

"Vi er utroligt glade for at kunne byde Volkswagen SUP City Touren velkommen til Struer. Det er en fantastisk mulighed for vores by til at blive en aktiv del af en international sportsbegivenhed. Eventet vil ikke kun bringe ekstra liv til vores havn, men også øge kendskabet til Struer og dermed fremme os som en dynamisk og attraktiv by,udtaler Marianne Bredal, Borgmester i Struer Kommune, om det kommende SUP-event.

Foruden de sportslige aktiviteter vil der også være balance boards, musik, snacks fra Rawbite og strandstole, så man kan slappe af og nyde den festlige atmosfære.

For mere information besøg copenhagensup.com.

Direktør, Rasmus Friis Sørensen
For mere information

Direktør

rfso@destinationlimfjorden.dk