Møde ved computer

Studiemedarbejder søges

Foto: Unsplash

Studiemedarbejder søges til opgaver inden for markedsføring og sociale medier

OM STILLINGEN

Er du god til at formidle spændende og levende tekster og kunne tænke dig noget erfaring inden for online marketing? Så har vi et studiejob til dig, hvor din primære arbejdsopgave vil være at idéudvikle og skrive fængende tekster, samt udvikle visuelt materiale til vores hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve.

Dine arbejdstimer vil være mellem 6 og 10 timer om ugen og tilrettelægges i forhold til dine ønsker/skole. Dine arbejdsopgaver vil blive udført i løbende sparring med marketingsteamet, mens det forventes, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt under frie rammer med plads til kreativitet. Du får tilbagevendende rutineopgaver, som bliver dit eget ansvarsområde og vil derudover også komme til at deltage i diverse mindre projekter.

EKSEMPLER PÅ DINE ARBEJDSOPGAVER

  • Skrive tekster om vores oplevelser
  • Lave indhold til vores Sociale Medier
  • Hjælpe med indhold og udsendelse af nyhedsbreve
  • Tage billeder og lave lettere billedbehandling
  • Ad hoc kommunikations- og marketingopgaver

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs studerende på en gymnasial eller videregående uddannelse. Du er kreativ, elsker at skrive og er udadvendt. Derudover er du en stærk praktiker, som ikke er bange for at arbejde selvstændigt.

Det er et krav at du er flydende i både skrift og tale på dansk. Kan du oversætte, skriftlig, til engelsk og/eller tysk, vil det være en fordel.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et spændende studiejob, hvor du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du kommer til at få egne ansvarsområder samtidig med, at du vil blive involveret i forskellige teamopgaver. Vi er et lille innovativt team, hvor der er højt til loftet, en flad struktur og med stor fokus på at hjælpe hinanden.

OM DESTINATION LIMFJORDEN

Destination Limfjorden formål er at udvikle turismen i Skive, Struer og Morsø Kommuner. Destinationen er blandt de mindre i Danmark og har stort udviklingspotentiale. Dette skyldes blandt andet den centrale placering i Limfjorden i et unikt og naturskønt område med mange oplevelser.

Vores kontor er placeret i Nykøbing Mors.

ANSØG HER

Send dit CV samt en motiveret ansøgning til info@destinationlimfjorden.dk. Vi ønsker en der kan starte hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtaler. Stillingsopslaget bliver taget ned når vi har fundet den rette kandidat.

For nærmere information