Steenbergs Hotel, middag

Kokkekursus med Theis Brydegaard

Foto: Destination Limfjorden

Tid og sted: Mandag d. 24. oktober 2022 kl. 17:00 - 22:00 - Morsø Landbrugsskole

Kom til endnu et kokkekursus, hvor du kan møde Theis Brydegaard, der er udviklingskok på restauranten Alchemist i København, der har intet mindre end to Michelinstjerner.

Han er kendt fra Go Morgen Danmark, hvor han giver danskerne ideer til nye måder at lave mad på. Temaet for denne aften er da også “det innovative køkken”, som Theis er kendt for. Han elsker at udvikle nye retter.

Denne aften vil han fortælle om det, han brænder for; bæredygtig, velsmagende mad og måltidet hvor råvaren har hovedrollen og er den største del af fortællingen. Theis vil også gerne debattere den grønne omstilling med deltagerne.

Menuen vil kredse om de lokale råvarer, østers, lammetunger, efterårsgrøntsager og du vil få tips og ideer til retter, du selv kan lave.

Der er max. 15 kursuspladser, og det er først til mølle - og kurset er for både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede.

Det er gratis for Destination Limfjordens medlemmer at deltage. Gratister skal aflevere timeskemaer til Destination Limfjorden. Deltagelse i kurset giver anledning til en De minimis støtte til en værdi af 1.000 kr.
Og man behøver ikke være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors eller Destination Limfjorden for at deltage.
 

 

Tilmelding

Læs mere og tilmeld dig her: Kokkekursus med Theis Brydegaard