Vandring, Mors

Destination Limfjorden har lancereret en ny brandingvideo

19.8.2021
Forfatter: Maja Overgaard Jordal
Foto: Destination Limfjorden

I år har Destination Limfjorden lancereret en ny brandingvideo, som udkom i starten af juli, med det formål, at skabe mere opmærksomhed omkring, hvilke skjulte skatte der findes ved Limfjorden.

Destination Limfjorden står bag videoen, som er lavet i forlængelse af inspirationsmagasinet Limfjorden, der udkom d. 26. marts 2021. Formålet med videoen er at inspirerer turister visuelt til, hvad Limfjordsområdet har at tilbyde og fremme turismeerhvervet.

Destinationsdirektøren Kristina Lehmann Schjøtt fortæller ”at kombinationen af oplevelser i naturen, ved vandet og i byen skaber unikke rammer, når der samtidig kan fortælles en masse historier, og der kan smages på lokale råvarer, er en stor efterspørgsel. Derfor er udviklingen af en brandingvideo af Limfjordens skjulte skatte en super informativ måde at vise Limfjorden på og skabe opmærksomhed omkring, hvilket fantastisk område og gode oplevelser der, venter i vores område.”

Videoen tager udgangspunkt i lokale attraktioner og historier til lands, vands og til gangen. Her får seerne et indblik i, hvilke skjulte skatte, der venter på at blive fundet og håndplukket. Videoen viser charmerende havnebyer og man møder lokale ildsjæle, som brænder for at vise deres lokale råvarer.

”Vi er meget tilfredse med det arbejde, vi har lagt i brandingvideoen, og med det resultat, vi står med i dag. Vi håber, at videoen vil gøre turister mere opmærksom på Limfjorden og inspirer dem til at udforske, hvad Limfjordsområdet har at tilbyde” fortæller destinationsdirektøren Kristina Lehmann Schjøtt.

Derfor er videoen også præget af storslået naturoplevelser i uforstyrrede omgivelser, hvor der er høj til loftet og plads til alle, som var nogen af fokuspunkterne i inspirationsmagasinet. Dermed skal videoen visuelt hjælpe med at forbinde oplevelserne på tværs af kommunegrænser og ikke mindst vise, hvilke uberørte skatter, der ligger her. Ferie ved Limfjorden byder på oplevelser for både små og store i alle aldre, hvor der skabes minder for livet.
Videoen er en del af markedsføringsstrategien for Destination Limfjorden og skal understøtte andre online kampagner, for at trække flere turister til området. Du kan se videoen her:

For nærmere information