Generalforsamling 2022

Flot fremmøde til Destination Limfjordens generalforsamling

1.4.2022
Foto: Destination Limfjorden

Mange deltog i Destination Limfjordens generalforsamling den 31. marts 2022. Her fik bestyrelsen og turismeaktører indsigt i, hvilke aktiviteter destinationen har arbejdet med det forløbende år og dens regnskab, samt indblik i, hvordan der vil arbejdes med at få flere turister til området.

På generalforsamlingen kunne formanden Peder Christian Kirkegaard berette om årets op- og nedture. Dog havde destinationen stadig den største procentmæssige overnatningsvækst for 2021 i Danmark, som fremhæver at Limfjordens området virkelig har noget at tilbyde for turister, både danske og især tysker, som også er rigtig glade for Limfjordslandet. Dermed vil der også i år komme endnu større fokus på de udenlandske markeder, efter et par atypiske turismeår. Her har der primært kun været fokuseret på danskerne og alle de vidunderlige oplevelser der venter lige rundt om hjørnet i samarbejde med Danske Destinationer, da Limfjordslandet er meget mere end bare Limfjorden. 

 

Destinationsdirektøren Kristina L. Schjøtt fortæller. ”Generalforsamlingen er gået rigtig godt, hvor både bestyrelsen og aktørerne virkede yderste tilfredse med den indsat vi har lavet det seneste år og er glade for den synlighed vi giver Limfjordsområdet. I Destination Limfjorden er vi ikke nødvendigvis de største aktører. Til gengæld er vi personlige og i øjenhøjde og det er lige præcis dét, som brugere i en mere digitaliseret og automatiseret hverdag efterspørger.

På mødet skete der også ændringer i Destination Limfjordens bestyrelse, da Charlotte Overgaard Clausen har valgt at stoppe i bestyrelsen. Både Charlotte Overgaard Clausen og Kristina Skøtt Petersen var på valg. Efter kampvalg og optælling stod det klart at Kristina Skødt Pedersen (valgt fra Struer kommune) blev genvalgt og Jesper Overgaard (valgt fra Morsø kommune) blev den nye bestyrelsesmedlem. Jesper Overgaard er administrerende direktør for Jesperhus Blomsterpark og kommer med flere års erfaringer indenfor turisme og oplevelsesøkonomien, og har været med til at skabe hele universet for Jesperhus Blomsterpark. 

 

”Det er altid spændende at få et ny bestyrelsesmedlem, da alle bidrager på forskellig vis til udviklingen af Destination Limfjorden. Så jeg glæder mig rigtig meget til at byde Jesper Overgaard velkommen, og ser frem til at arbejde sammen med en så erfaren og kompetent person som Jesper Overgaard. Han bliver et rigtig godt match til de kompetencer der allerede er i bestyrelsen i dag.” Fortæller destinationsdirektøren Kristina L. Schjøtt.

 

Under generalforsamlingen fik deltagerne også et indblik i alle de aktiviteter der er foregået og kommer det seneste år. Der er mange aktiviteter, der allerede nu er sat i støbeskeen i forhold til at ryste aktørerne i destinationen sammen og skabe vækst, udvikling og fælles markedsføring. 

For nærmere information