Glyngøre by night

Hollandske turoperatører på inspirations-tur ved Limfjorden

7.9.2021
Forfatter: Maja Overgaard Jordal
Foto: Destination Limfjorden

I denne uge afholder VestDanmark en studietur i det nordjyske. Her vil hollandske turoperatører, i samarbejde med KLM, stimulere ruten mellem Amsterdam og Aalborg, med det formål at forlænge turismesæsonen.

VestDanmark, KLM Holland og Aalborg lufthavn har sat sig det mål at stimulere ruten mellem Amsterdam og Aalborg. Derfor har KLM Holland og Aalborg Lufthavn i samarbejde udarbejdet et program for de udvalgte rejseoperatører, som bliver afholdt fra d. 6.- 9. september. Her får de et rigtig godt indblik i de mange forskellige og helt unikke oplevelser, som gemmer sig i det nordjyske.

Destinationsdirektøren Kristina Lehmann Schjøtt fortæller ”det er super fedt med et samarbejde på tværs af landene, så vi kan få flere med ruten mellem Amsterdam og Aalborg, så udenlandske turister nemmere kan komme til Limfjordsområdet og opleve, hvilke skjulte skatte der gemme sig her.”

Programmet for de hollandske turoperatører starter i Aalborg. Dagen efter går turen til Limfjorden, hvor de skal på østerssafari med Dansk Skaldyrscenter ved Sallingsund på Mors. Her skal hollændere i et par waders og ud at plukke friske østers direkte fra Limfjorden med følge af en biolog fra Dansk Skaldyrscenter. Samtidig vil Dansk Skaldyrscenter fortælle meget mere om det helt unikke ved Limfjordsøster og skaldyr, hvor de også vil give de besøgende en masse inspiration til, hvordan de efterfølgende kan tilberedes.

”Vi er rigtig begejstret for, at de hollandske turoperatører kommer forbi Mors og Dansk Skaldyrcenter. Her vil de få en helt speciel oplevelse i vandkanten, som de ikke lige får andre steder, og det er noget, som er specielt for Limfjordsområdet. Dermed får vi fremhævet en af de helt enestående ting i Destination Limfjorden, som helt klart er værd at kører efter.” fortæller destinationsdirektøren Kristina Lehmann Schjøtt.

På programmet skal de også forbi Cold Hawaii, Svinkløv badehotel, vestkysten omkring Blokhus/Løkken, en tur til Skagen og Frederikshavn. Dermed får de hollandske turoperatører en god indsigt i alle de dejlige og fantastiske områder, som skal være med til at tiltrække flere udenlandske turister til det nordjyske i skulder-sæsonen. Der er flere rigtig gode oplevelser at finde i Limfjordsområdet i efterårsmånederne, som vil give en andreledelse oplevelse og skabe minder.

For nærmere information