Morgenøde

Nyt tiltag for turismeaktørerne i Destination Limfjorden

24.1.2022
Foto: Destination Limfjorden

Som noget helt nyt har Destination Limfjorden valgt at afholde morgenmøder i hver af de tre kommuner Skive, Morsø og Struer for alle turismeaktørerne, hvor deres aktiviteter og kampagner bliver gennemgået samt en dialog om aktørens udfordringer.

Som noget helt nyt har Destination Limfjorden valgt at afholde morgenmøder i hver af de tre kommuner Skive, Morsø og Struer for alle turismeaktørerne. På disse morgenmøder vil der være en præsentation af Destination Limfjordens aktiviteter og kampagner for den kommende periode, samt der vil blive lagt op til en dialog omkring udfordringer og hvad vi i fællesskab kan gøre for, at få flere turister til området. 

Destination Limfjordens morgenmøder vil cirka blive afholdt hver tredje måned i hver kommune. På morgenmøderne vil der komme en præsentation af kampagner, aktiviteter og udviklingsforløb, så aktørerne nemmere kan tilpasse deres markedsføring op mod Destination Limfjorden kampagner, for at nå bredeste ud. Derfor er selve formålet med morgenmøderne at få skabt en tættere relation til aktørerne, samt komme mere ud og være en del af deres hverdag og hører hvilke udfordringer de møder, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden.

Indtil videre er der afholdt to morgenmøder. Det ene var på Fur Museum den 10. januar for Skive kommune og det andet var ved Høloftet den 17. januar i Struer kommune. Det næste og sidste morgenmøde for dette kvartal er ved Morsø Golf d. 31. januar 2022 fra kl. 8.30 til 12.

Destination Limfjordens direktør Kristina Lehmann Schjøtt fortæller. ”På morgenmøderne for Skive og Struer kommune deltog flere af vores turismeaktører, som vi havde glædet os til at hilse på. Derfor var det også virkelig fedt at mærke deres engagement, hvor de nysgerrig og aktiv deltog i vores arbejde. Her havde flere ønsker til, hvordan vi som destination kunne blive endnu bedre til at arbejde på krydse og tværs af kommunegrænserne, for de vil virkelig gerne hjælpe hinanden, men kunne ikke altid se og havde tiden til at finde mulighederne. Det er jo vores turismeaktører der kender deres turister bedst, så det er fantastik at kunne sparre med dem og hjælpe til med at åben nogle nye døre, når de får sat ord på deres idéer og problemstillinger i hverdagen.”      

Programmet for morgenmøderne er ens, så turismeaktørerne kan vælge den dag og sted, som passer bedst ind i deres hverdag. Dermed kan aktørerne også vælge et morgenmøde i en anden kommune end den virksomhed ligger i. Da det vigtigste for disse morgenmøder, bliver at dele erfaringer og hjælpe hinanden med at forstå og guide turisterne, som kommer til området, så turisterne rigtig kan se og opleve, hvilke fantastiske muligheder og aktiviteter der findes i Limfjordslandet.

”Vi er så tilfredse og glade for den respons vi har fået fra vores aktører, som har været rigtig begejstret for at blive en større del af at få flere turister til området. Snakken er gået på kryds og tværs, og det har helt sikkert været nogle lærerige morgenmøder for alle.” fortæller Destination Limfjordens direktør Kristina Lehmann Schjøtt.

Tilmeldingsfristen for kvartalets sidste morgenmøde er den 28. januar, som bliver afholdt ved Morsø Golf d. 31. januar 2022 fra kl. 8.30 til 12. Tilmelding sker gennem dette link: Tilmelding til Morgenmødet på Mors 
 

For nærmere information