Ferie for Alle - Destination Limfjorden

Bliv en del af vores stand på Ferie for Alle 2024

Foto: Destination Limfjorden

Sammen er vi stærkest og derfor er det med stor glæde at vi igen har fornøjelsen af at kunne samles under én fælles fane på Destination Limfjordens stand til Ferie For Alle messen den 23. - 25. februar 2024.

Vi ridder videre på succesen fra 2023, hvor vi var hele 25 forskellige aktører afsted for at repræsentere vores fælles destination. Vores stand bliver dobbelt så stor pga. den store interesse for deltagelse samt med ønsket om at give de ca. 55.000 besøgende en endnu bedre oplevelse, når de kommer til vores stand i Hal C (Danmarks hallen).

Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Pris for deltagelse i 2024

For at deltage i Ferie for Alle 2024, kræver det først og fremmest et medlemskab hos Destination Limfjorden. Priserne er følgende:

  • 4 m2: 4100,-
  • 6 m2: 5800,-
  • 12 m2: 10900,-
  • 20 m2: 17700,-

Priserne er excl. Moms. Kontakt os hvis du ønsker flere m2.

Prisen dækker det ønskede antal m2 samt profil på MCH365 platformen. Diverse udgifter til opbygning og udsmykning af din stand mm. Er for egen regning. Bestilling foregår direkte til MCH.

Vi gør opmærksom på at der ved deltagelse er nogle retningslinjer som skal følges for at skabe et pænt og overskueligt udtryk på standen.

Ferie for alle 2023 - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Ferie for Alle - Destination Limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

MCH365 platform

Som noget nyt har messecenter Herning lanceret en ny platform, hvor du som udstiller har mulighed for ekstra eksponering. Det er en platform, hvor der er en beskrivelse af sin virksomhed, produkter eller service. Det er et dynamisk forum, som hele tiden kan opdatere med video, billeder pressemeddelelser mm. På siden kan du lægge forskellige produkter op og beskrive dem. Man får nærmest sin egen lille hjemmeside.

Eftersom det er en nyhed til messen i 2024, findes der ikke noget konkret eksempel fra 2023. De første virksomheder er dog allerede begyndt at tikke ind: https://www.ferieforalle.dk/produkter

Du skal selv ind og oprette dig samt beskrive din virksomhed/produkt/service. 

Kontakt mig, hvis du vil vide mere