Møde, oplæg, præsentation

Kurser, arrangementer og netværk

Foto: Destination Limfjorden

Her finder du en oversigt over kurser og arrangementer, som er relevante for din erhvervsudviklingen.

Kurserne afholdes af eller i samarbejde med Destination Limfjorden.

GrønThy
GrønThy

Workshop om "Smag på Mors"

Kom og vær med når Destination Limfjorden og Regional Madkultur Thy Mors inviterer til workshop. Vi sætter fokus på de mange gastronomiske oplevelser på Mors med workshoppen "Smag på Mors". Workshoppen finder sted den 27. november.

Afskedsreception for Kristina Lehmann Schjøtt

Torsdag den 30. november klokken 14.30 - 16.30 inviterer Destination Limfjorden til afskedsreception for afgående direktør, Kristina Lehmann Schjøtt. Vi håber at du vil komme og være med til at sige tak til Kristina for hendes indsats og sende hende godt videre.

Der vil blive serveret et let traktement med drikkevarer i forbindelse receptionen.

Turisme Årsmøde 2022
Destination Limfjorden

Turisme Årsmøde 2023

Kom og vær med torsdag den 30. november, når Destination Limfjorden inviterer til turisme årsmøde 2023. Det bliver en hyggelig aften med masser af sparring og inspiration og hvor du samtidig vil blive klogere på vores indsatser og mål for 2024.

Brænderiet Limfjorden
Destination Limfjorden

Har du en god fortælling om dit sted?

Så er 'Lokale fortællinger 2024' noget for dig. Destination Limfjorden inviterer dig og din virksomhed til at deltage i vores spændende og populære Lokale Fortællinger 2024. Dette er en enestående mulighed for at fremhæve din virksomheds historie og unikke perspektiv på Limfjordens skatkammer af historie, kultur og natur.

Deltag i vores Gastronomiske Bustur, 6. okt 2023
Tanja Bonde

Produktkendskabstur

Glæd dig til at komme med os på produktkendskabstur rundt i destinationen. Turen bliver afholdt den 12. december. Mere info følgende.

Ved spørgsmål, kontakt venligst Tanja Bonde på 3025 2630.

Lagune
Intern

Webinar: Gode råd om markedsføring af dine grønne tiltag

I dette webinar får vi hjælp fra Alkymedia til at lave et værktøj, som hjælper jer på vej til at kommunikere jeres grønne tiltag. I et videooplæg og et handout får I gode råd om, hvordan man bedriver god og relevant grøn markedsføring.
Torsdag den 9. februar kl. 15.30 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til 'grøn markedsføring'.

ChatGPT
Andrew Neel on Unsplash

Webinar om ChatGPT

ChatGPT har for alvor sat kunstig intelligens på dagsordenen, og rigtig mange virksomheder bruger ChatGPT aktivt som et værktøj. 

Vi har sammensat et spændende webinar, der vil dykke ned i mulighederne og udfordringerne ved at bruge ChatGPT inden for turistsektoren.

Limfjorden, Vinterbadning
Destination Limfjorden

Webinar: Hvad er en 'landingpage'?

Få en fantastisk mulighed for at få synliggjort jeres produkt eller oplevelser overfor endnu flere potentielle kunder. Destination Limfjord har lavet et online udstillingsvindue med det ene formål at du kan sælge endnu mere og få endnu flere bookinger.

TripAdvisor
TripAdvisor

Webinar: Fordele ved at bruge Tripadvisor - Udvidet version

Tripadvisor er verdens største rejsewebsted med mere end hundrede millioner besøgende hver måned. TripAdvisor ligger typisk på side 1 i alle søgninger og fungerer som en ekstra platform, hvor I kan vise jeres produkt/service frem. Derfor er der mange fordele i at være synlig på TripAdvisor.
Tirsdag den 7. februar kl. 9.00 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til TripAdvisor.

Google
Google

Webinar: Hvad er Google My Business?

Hvis du har en virksomhed, så er Google My Business relevant for dig. Det er det første dine potentielle kunder ser, når de søger efter dit brand navn, og det er derfor en del af din brand experience.
Tirsdag den 7. februar kl. 8.30 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til Google My Business.

TikTok
Solen Feyissa on Unsplash

Webinar: Hvad kan TikTok gøre for din virksomhed?

Hvad kan Tiktok gøre for din virksomhed? Og hvordan fungerer det? Det får du svar på i dette TikTok introduktionswebinar, som Asento har hjulpet os med at lave. I tillæg får du også gode råd til at bruge TikTok i din egen virksomhed.

Arrangementerne er støttet af

Afholdte arrangementer

Bliv partner i Destination Limfjorden

Bliver du partner i Destination Limfjorden, deltager du gratis i vores forskellige kurser, arrangementer og netværk, som kan være med til at løfte din virksomhed.

Fur, Limfjorden, Natur

BLIV PARTNER

Foto: Destination Limfjorden