
Program for BusinessDay 2025
Her finder du det fulde program for BusinessDay 2025.
Kl. 11.30 - 12.30: Tjek ind og frokost
Her vil der blive serveret en let frokost og mulighed for netværk.
__________
Kl. 12.30 - 12.45: Velkomst
Velkomst ved Rasmus Friis Sørensen, direktør for Destination Limfjorden og John Bruni Pedersen, Afdelingsdirektør Struer, Privat og Erhverv, Sparekassen Danmark
__________
Kl. 12.45 - 13.45: Strategisk vækst, hvordan får vi styr på forretningen?
I denne blok dykker vi ned i hvordan du struktureret og effektivt flytter din forretning fra god til bedre, hvordan du sikrer bedre udbytte og overblik og hvordan du får en klar retning. Vi tager udgangspunkt i en model, som er testet på flere turismevirksomheder på tværs af landet, med gode resultater. Vi pakker modellen ud og sætter fokus på hvordan du kan opnå de samme gevinster.
Vi kigger også på finansieringsparathed set ud fra pengeinstituts perspektiv, hvor du bl.a. vil høre om hvilke forretninger udbydes typisk fra pengeinstituttet, hvad bygger et finansielt beslutningsgrundlag typisk på i pengeinstituttet samt gode råd til et godt finansielt samarbejde.
På scenen:

Thomas Heilskov, Sparekassen Danmark

Morten Ovesen, BDO Danmark

Claus Holm Pedersen, Destination Limfjorden
__________
Kl. 13.45 - 14.00: Pause og netværk
__________
Kl. 14.00 - 14.45: Forstå din forretning - Indsigter der skaber bundlinje...
Er jeg dygtig eller doven? Det spørgsmål kan data hjælpe dig til svaret på. Vi får hjælp af NTT Data, der har udviklet den fælles nationale dataplatform, VisitData. Vi kigger bl.a. på, hvordan data kan hjælpe dig til at identificere muligheder, effekten af indsats og hvor travl bliver næste uge.
På scenen:

Thomas Kierkgaard, NTT DATA.
__________
Kl. 14.45 - 15.30: Veje til ny vækst for dig og din virksomhed - AI og Digitalisering
Verden flytter sig og udvikler sig hele tiden - og det går stærkt. Derfor kigger vi ind i nogle af tidens store tendenser når det kommer til effektiv og produktiv virksomhedsførelse. Vi teamer op med gode partnere, som er specialister indenfor hvert deres felt - AI og Digitalisering. Vi kigger på hvad AI kan gøre for dig i turistbranchen og hvorfor du skal prioritere digitalisering. De vil inspirere og motivere dig til hvordan du kan få mere ud af dit arbejde i dag men også skabe en stærkere forretning i morgen.
På scenen:

Hanne Søe-Christiansen, Erhvervshus Nordjylland

Rikke Friis Mølsted, Erhvervshus Midtjylland
__________
Kl. 15.30 - 16.00: Pause og netværk
__________
Kl. 16.00 - 17.00: Det trender - hvordan har andre gjort?
I denne session kigger vi på trends og ser på hvad andre har gjort.
På scenen:

Linda Bilberg, Bilberghus
Tiny Houses: Nye overnatningsformer vinder frem i disse år - glamping, tree-top houses mm. Tiny houses er også med på denne bølge og derfor har vi inviteret Linda fra Bilberghus. Bilberghus er en nyetableret virksomhed på vestkysten, der med raketfart har bygget en forretning op med afsæt i kystnære, små huse, der bidrager med udvikling til området og imødekommer ny efterspørgsel i markedet. Hun vil gerne fortælle om transformationen af en familievirksomhed fra gamle, nedslidte campinghytter til nye, bæredygtige tiny houses, og hvordan de har haft succes med til at tiltrække gæster fra hele verden året rundt.

Bo Immersen, Thybo & Co.
Grøn omstilling: Den grønne omstilling er i gang og også ved Limfjorden flytter fokus og udvikling i en grøn retning. Vi får besøg af Bo Immersen fra Thybo & Co. som samarbejder med lokale virksomheder, der er i gang med den grønne omstilling. Du vil bl.a. få kendskab til:
- Hvorfor skal jeg certificeres? - Forskellige motiver
- Hvilken skal jeg vælge? - Kriterier for jeres valg af certificering
- Hvad skal jeg gøre for at bliver certificeret? - Eksempler på krav og certificeringsproces
- Kan det betale sig? - Udgifter forbundet med certificeringer
Rikke Lützen-Laursen, Humlum Camping byder ind med praktiske erfaringer undervejs. Bo vil pakke processen ud og gøre det praktisk og nemt for dig som virksomhed at blive inspireret og gå praktisk til værks.
__________
Kl. 17.00: Tak for i dag
Vi forsætter med fællesspisning og generalforsamling (husk tilmelding)
Tak til vores samarbejdspartner
