©  Foto:

Skaldyrsfestival på Mors - første weekend i juni

Tag del i festlighederne når havnen i Nykøbing Mors danner rammen om årets Skaldyrsfestival, den første weekend i juni.

Skaldyrsfestival i Nykøbing Mors

Vær med til at fejre Limfjordens madkammer og nyd den fantastiske havneatmosfære, når hele øen fejrer årets Skaldyrsfestival, den første weekend i juni. Gå ikke glip af smagene, duftene, musikken, stemningen og de mange glade mennesker der samles om en af årets største begivenheder - Skaldyrsfestivalen. Skaldyrsfestivalen er et fyrtårn for øen Mors og en tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

Der bliver kælet for den sunde og smukke mad i de mange sydende pander og gryder og stegende grill. De dygtige frivillige for dig denne dag, og de opfordrer til at du smager på deres østers, linemuslinger, rejer, fiskefrikadeller og meget meget mere.

Foreningen 'Skaldyrsfestival' inviterer dig til at være med, når Limfjorden udfolder sine maritime herligheder igennem Skaldyrsfestivalen. Hele byen er klædt på til fest, og på havnen er der fyldt med liv, handelsboder, musik og et væld af aktiviteter og arrangementer for børn og voksne.

Madmarked Limfjord er som navnet antyder et marked med alt det lækre fra Limfjordslandet; Du kan se, smage, dufte og handle med lokale fødevareproducenter - store og små. Producenterne har det til fælles, at de producerer varer i høj kvalitet, og oftest med særpræg og med rødder i eller tilhørsforhold til området omkring Limfjorden.

Kom til Skaldyrsfestival

Tag del i festlighederne når havnen i Nykøbing Mors danner rammen om årets skaldyrsfestival. Du kan læse mere om skaldyrsfestivalen og booke billet via linket her: Skaldyrsfestival i Mors (Billetsalget til årets Fiske- og Skaldyrsbuffeter åbner omkring 1. december).

Der er gratis adgang på pladsen, men mad og drikkevarer må ikke medbringes.

Du kan læse meget mere og få de nyeste updates på deres facebook side: Skaldyrsfestival på facebook.

Du kan læse mere om Skaldyrsfestivalen og købe billet på deres hjemmeside: Skaldyrsfestival på Mors