©  Foto:

Stjernespot - Strandparken, Nykøbing Mors

Standparken i Nykøbing er et af vores stjernespot ved Limfjorden, som byder på en tidsrejse med milliarder af stjerner, ro for din sjæl og endda en masse uforglemmelige oplevelser af fascinerende nattehimmelfænomener.

Stranden i Nykøbing er et besøg værd, når det er mørkt! Hvor ellers, tæt på en bymidte, kan du opleve den tætpakkede stjernehimmel?

Takket være den meget mørke horisont i nord og øst, er det et af de nemmeste steder at komme til og samtidig få en masse stjerneoplevelser. Når vandet er helt stille, vil du se fordobling af stjerner og planeter – for de kan også ”lyse” i Limfjorden. Og husk de uforglemmelige aftener, når du kan opleve fuldmånen rejse sig over øen Fur, som ligger lige på den anden side af fjorden fra Nykøbing. Tag et tæppe med og oplev det vi kalder Sea, Sand og Stars ferie!

  • Velegnet til oplevelse af: Nordlys, Meteorsværme, Lysende Natskyer, Morild, Måneopgang

  • Parkering: Morsø Sundhedshus parkeringsplads

 

Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Mørkeoplevelser i Limfjordslandet byder på en tidsrejse med milliarder af stjerner, ro for din sjæl og endda en masse uforglemmelige oplevelser af fascinerende nattehimmelfænomener. Du kan læse mere om Stjerneoplevelser ved Limfjorden her: Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Færdsel om natten

Det er vores fælles ansvar at respektere naturomgivelser, især da mange dyrearter er aktive i nattimerne. Det er meget vigtigt, at man slukker lyset, når der ikke er behov for at bruge det. På den måde undgår man at genere sit nattesyn og andre i området. Vær altid opmærksom på, at du ikke efterlader noget andet end dit fodaftryk i naturen.