©  Foto:

Tambohus Kro & Badehotel - Overnatning

Tambohus Kro er beliggende på et af de smukkeste steder ved Limfjorden, ved et gammelt fiskerleje lige overfor den lille ø Jegindø. Her findes et sandt naturparadis med en fred og ro af de sjældne.

 

Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro har 29 dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, satellit-TV og telefon, hvoraf flere har udsigt over Limfjorden, samt privat terrasse eller balkon. Værelserne er tidligere blevet moderniseret, hvor der er gennemført en lyse badehotelsstil med behagelige møbler. I 2020 blev Tambohus Kro kåret til den bedste værelsesoplevelse.

Tambohus Kro ligger perfekt, hvis man har lyst til at besøge Vestjylland eller Nordjylland. Kroen ligger nord for Struer og Holstebro og syd for Thisted, Hanstholm, Agger (Vesterhavet) og Hurup i Thy.

Er du eller vil du gerne prøve kræfter som golfspiller er Tambohus Kro det rigtige sted at holde sin næste golfophold eller golfferie. Kroen har greenfree aftaler med følgende golfklubber: Struer-, Lemvig og Sydthy golfklub.

Er du mere til afslapning, er Tambohus Kro et dejligt sted for weekendophold og kroophold. Familieferie er også ideelt, eftersom beliggenheden ligger tæt på attraktioner som: Jesperhus Blomsterpark på Mors, Kystcentret og Jyllands Akvariet i Thyborøn, Hjerl Hede mellem Vinderup og Skive, Holstebro- og Hurup Badelande samt Vesterhavet.

Tambohus Kro er medlem af Danske Kroer og Hoteller og er et af holdepunkterne på Snapseruten - se også www.snapseruten.dk

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Tambohus Kro: Tambohus Kro