Gå til indhold
Jul i Struer, juletræ

Julehygge i Struer

Foto: Struer Kommune

Tag på juleshopping og julehyggetur i Struer, hvor gågaden og butikkerne er pynte op i lys og julehjerter og sørger for ægte julestemning til din juleshopping.

Gør dine juleindkøb i Struer, som har et udvalg af butikker inden for tøj og mode, boligindretning, sundhed og pleje, smykker, mm. Og her kan man ikke undgå at komme i julestemning, da gågaden og torvene i Struer er flot udsmykket i anledningen af julen.

Struer og omegn er også vært for forskellige juleaktiviteter. Du kan bl.a. opleve følgende:

  • Juletræet tændes i Hvidbjerg: Fredag den 12. november tændes juletræet og julebelysningen i Hvidbjerg. Musikkens Venner står for lidt fællessang. Hvidbjerg Borgerforening og Musikkens venner sælger lidt godt til ganen
  • Julemesse 2021 på Thyholm: Den 13. + 14. november afholder Thyholm handelsstandsforening igen Julemesse med 40 udstillere. Her er der underholdning med Hr. Skæg, Thyholmer Revyen, Struer Musikskole og Thyholm GymnastikForening.
  • Juletræet tændes i Struer: Kom og vær med når juletræet tændes den 19. november kl.17.00 foran rådhuset. Der synges 2 julesange i fællesskab. Kira Goul-Jensen kommer og synger Struers julesang ”Jul i hele byen”, ledsaget af Jørgen Kleon Jeppesen på klaver.
  • Julebazar den 20. november: Trænger du til at få sorteret ud i sager derhjemme, som du alligevel ikke bruger?? Eller har årets kreativitet resulteret i en masse husflid/ julepynt, du gerne vil sælge? - Hvis ja, så kom til årets BAZAR i Aktivitetscentret.
  • Black Friday den 26. november: Butikkerne i Struer, Lydens By inviterer til Black Friday med rabatter og masser af gode tilbud. Butikkerne holder åbent til kl. 22.00.  
  • Nissefar kommer til Struer den 19. december: Som altid, ankommer Nissefar til Lydens By lige før jul. Denne gang ankommer han i Juletoget (bytoget), som tager en tur fra banegården og ned til rådhuset, hvor han vil modtage nøglen til hele byen fra borgmesteren. Kom og hør Struer Jernbaneorkester spille.
     

I og omkring gågaden findes der forskellige spisesteder med noget for enhver – også når det gælder lækkerier til den søde tand. Går du en tur ned til Struer Lystbådehavn, som kun ligger 100 meter fra gågaden, finder du også et mindre udvalg af fantastiske restauranter, som bestemt er et besøg værd. Du kan se udvalget af spisesteder i Struer og omegn her.

Husk også at nyde den skønne juletid - tag f.eks. en slentretur gennem gågaden og ned til lystbådehavnen en december eftermiddag og nyd den friske luft og det flotte julelys i mørket.

Du kan læse mere butikkerne i Struer ved Limfjorden her…

Jul i Struer, gågade

Foto:Struer Kommune

Honninghjerter, jul, Struer

Foto:Struer Kommune

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish