Færge, Limfjorden, Feggesund

Sejlture på Limfjorden

Foto: Destination Limfjorden

Limfjorden er nærmest et flettet flodforløb. Øerne bryder bølgerne, og det varierede fjordlandskab byder på nye oplevelser rundt om hvert hjørne.

Her på siden finder du forskellige muligheder for sejlture på Limfjorden - både øhop og havnehop med masser af storslået natur undervejs.

Sejlture med Skonnerten MAJA

Kom med Skonnerten MAJA på krydstogter og udflugtsture på Limfjorden. MAJA sejler fra både Nykøbing Mors, Struer og Thisted - og tilbage til samme havn som du startede. Sejlturene tager 2-3 timer.

Du kan læse mere om Skonnerten Maja via linket her: Skonnerten Maja

Sejlture med Venøsund Færgen

Danmarks måske mindste og ældste bilfærge sejler stadig, men denne gang er det ikke med biler ombord når den sejler over vandet. Venøsund Færgen og Venøsund Færgelaug byder nemlig dig velkommen ombord til en sejlads, der vil vise dig landskabet omkring Limfjorden fra dens bedste side.

Venøsund færgen sejler to ture, med forskellige afgangssteder.  

Aftensejlads med Livø Færgen

Oplev en af Limfjordens smukkeste øer - FUR - når du sammen med Livø-færgen kan komme på sejllads til Fur og omkring Fur. Her er både en tur hvor du sejler rundt om Fur og en tur hvor der er landgang på Fur. 

Guidet ture i glaskajak

Gå på opdagelse i det ellers hemmelige og skjulte marineliv under overflade i de unikke, fuldstændig gennemsigtige kano-/kajakhybrider med VisionKayak - et af de eneste steder i Europa! 

Her kan du komme på formiddagsture, fuldmåneture og solnedgangsture.