Limfjordsalliancen - Destination Limfjorden og Sparekassen Balling

Ny lokal alliance skal styrke egnsbrandingen af Limfjorden

6.6.2024
Forfatter: Marie Kongsgaard Dinnsen
Foto: Destination Limfjorden

Målet er at få flere turister til at opdage og på sigt opleve Limfjorden i de tre kommuner, Skive, Mors og Struer. 

Derfor tager Destination Limfjorden skridtet videre og åbner et nyt kapitel. En lokal alliance mellem destinationen og lokale virksomheder med rødder i området, samles i LimfjordsAlliancen og styrker egnsbrandingen.

”Vi ønsker med alliancen at samle virksomheder ved Limfjorden med en fælles vision om vækst og udvikling i området. Når vi laver brandopbygning og markedsfører vores egn til turister, så er det jo i bund og grund egnsbranding. Derfor giver det rigtig god mening, at vi rykker sammen i bussen og styrker brandet og afsætningen af vores egn”, siger Rasmus Friis Sørensen, direktør hos Destination Limfjorden.

LimfjordsAlliancen er et koncept som løbende vil tage form og blive udvidet i takt med flere lokale virksomheder bakker op. De første bakker allerede op om alliancen, bl.a. Skive Mediehus og Nordjyske Medier, og der er netop lavet aftale med Sparekassen Balling.

"Vi ser dette samarbejde om LimfjordsAlliancen sammen med Destination Limfjorden som en god mulighed for at støtte op om vores lokalsamfund og samtidig styrke egnen og vores eget brand," siger Mads Stampe, Afdelings- og erhvervsdirektør hos Sparekassen Balling. "Som et lokalt pengeinstitut er vi interesseret i at investere i vores område, og vi er begejstrede for at kunne styrke brandingen af Limfjordsegnen," afslutter Mads Stampe.

Markedsdirektør Jens Bundgaard Poulsen hos Mediehuset Skive, Skive Folkeblad ser også en stor styrke i dette samarbejde og udtaler: "Vi er glade for at blive en del af LimfjordsAlliancen. Vi ser et stort potentiale i dette samarbejde, både for egnens udvikling og for hele Limfjordsområdet. Ved at samle kræfterne kan vi skabe stærkere og mere målrettede brandingkampagner, der kan tiltrække flere turister og dermed styrke den lokale økonomi."

Det lokale erhvervslivs engagement og støtte er afgørende for destinationens mission om at styrke Limfjordens position som en attraktiv destination at både opleve, bo og arbejde i.

LimfjordsAlliancen sigter mod at styrke et solidt fællesskab blandt virksomheder ved Limfjorden, der ønsker at deltage i udvikling af egnens brand og kendskabsgrad. Det skal ske gennem brandingkampagner, netværksaktiviteter og strategiske partnerskaber.

Alliancen og dette første partnerskab med Sparekassen Balling markerer begyndelsen på en spændende udvikling for LimfjordsAlliancen, hvor mange flere partnere med tiden vil komme ombord.

Om LimfjordsAlliancen

LimfjordsAlliencen startede op i 2024 og er et initiativ forankret i det fælles destinationsselskab, Destination Limfjorden for virksomheder ved Limfjorden, der søger lokal forankring og en fælles vision om vækst og udvikling for området som Destination Limfjorden dækker. Gennem brandingkampagner, netværksaktiviteter og strategiske partnerskaber arbejder vi for at styrke Limfjordens position som en attraktiv destination for danskere at opleve, bo og arbejde i.

For mere general information, se mere på LimfjordsAlliancen

Direktør, Rasmus Friis Sørensen
For mere information

Direktør

rfso@destinationlimfjorden.dk