Gå til indhold
Lille partnerskab, fjordreje

Det lille partnerskab - Fjordreje

Foto: Destination Limfjorden

Her kan du læse mere om hvad det lille partnerskab præcis indeholder.

I prisen er et medlemsskab inkluderet.

PRIS: KR. 1.000,- /årligt ekskl. moms

I det lille partnerskab, "Fjordrejen", indgår...

Synlig på hjemmeside (dk/de/com) via GuideDanmark

 • I samarbejde med dig, udarbejder vi en præsentation af din virksomhed eller produkt på vores hjemmeside på dansk, engelsk og tysk. Præsentationen består af en beskrivelse, billeder fra din virksomhed, faktaoplysninger, kontaktoplysninger og links til din hjemmeside og eventuelle sociale medier.

Synlig i App og touchskærme

 • Denne samme præsentationside bliver også synlig i vores app og på vores touchskærme, som står placeret forskellige steder i vores destination.  

Modtager af vores ERHVERV nyhedsbrev (B-2-B)

 • Ca. 1 gang i måneden udsender vi et nyhedsbrev til vores Erhverv. Her kan du læse om de seneste tiltag fra Destination Limfjorden, trends og nyheder indenfor turisme, samt relevante kampagner og workshops, der kan have gavn for din virksomhed. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Mulighed for benyttelse af bookingportalen ’GoTour’

 • Vi har en salgskanal på ’GoTour’, som du har mulighed for at bruge til at sælge dine produkter/oplevelser. Denne salgskanal markedsfører vi udadtil, for at få flere til at booke konkrete oplevelser og produkter. Vi skal ikke have en del af salget – det går direkte til dig. Når du bruger GoTour gennem os, sparer du procenter i provision. 

Mulighed for deltagelse i udviklingstiltag, f.eks. kompetenceudvikling og produktudvikling mm. 

 • Du får tilbud om deltagelse i kompetenceudviklingsprojekter, som er målrettet turismespecifikke områder f.eks. digital markedsføring, gæsteservice og produktudvikling.

Mulighed for deltagelse i temanetværk, kendskabsture og ’Morgenmøder’

 • Et par gange i løbet af året inviterer vi til emne-/brancherelevante partnermøder, hvor der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling.
 • Vi afholder kendskabsture for dig og dit personale, så I kan holde jer ajour med nye tiltag/aktiviteter/oplevelser i vores destination.
 • Ca. hver 2. måned afholder vi ”Morgenmøder”, som er en netværks-/ arbejdsdag. Her vil vi samle vores medlemmer, hvor vi sidder sammen og arbejder med egne opgaver indenfor online marketing. Udover erfaringsudveksling blandt medlemmer, får du også faglige sparring og rådgivning fra os.

Mulighed for deltagelse i det årlige Turisme Kick-Off 

 • Som partner ved Destination Limfjorden, kommer man med til vores årlige Turisme Kick-Off, hvor vi har aktuelle emner på dagsorden. Der bliver mulighed for at netværke og få en faglig snak med vores medarbejdere indenfor marketing og bæredygtighed. Her vil vi bl.a. fortælle om markedsføringsaktiviteterne i det kommende år. Kick-Off’en ligger i efteråret.

Få hjælp til at kickstarte din virksomheds grønne omstilling med en grøn handlingsplan

 • Vi tilbyder en bæredygtighedsscreening af din virksomhed, samt hjælper med at lave en grøn handlingsplan, der giver hurtige resultater.

Få udleveret vores nye ’Destinationskort’ til dine gæster

 • Som partner får du i 2022 et antal gratis fysiske destinationskort til uddeling til gæster. 
Kristina Lehmann Schjøtt

Direktør Destination Limfjorden

kls@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 21490730

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish