Limjordens Øer

Limfjordens øer

Foto: Destination Limfjorden

Øerne i Limfjorden er unikke og giver en oplevelse af at være langt væk fra hverdagens stress og jag. Hver af Limfjordens hele og halve øer har sin helt egen økultur og DNA og som gæst føler du dig hurtigt som en del af livet på øerne.

 

Limfjorden er fuld af både hele og halve øer. Det er et fantastisk øland med mange vige, bugter og imponerende skrænter og udsigter. 

16 lystbådehavne, fem færgeoverfarter og broer leder dig fra den ene ø eller halvø til den anden - fra den ene oplevelse til den anden. 

Som gæst på en af disse limfjordsøer er det næsten umuligt ikke at komme ned i gear og mærke det autentiske øliv. Og hver ø rummer sin egen historie og lokalbefolkningen står klar til at tage imod dig med et smil og åbne døre.

Træk vejret ind og pust ud. Din limfjordsferie venter på dig!  

At rejse er at leve - H.C. Andersen

Hvert enkelt ø eller halvø byder på forskellige oplevelser - nogle har en helt fantastisk natur og er oplagt til en vandretur, mens andre byder på hyggelige, lokale gallerier og unikke smagsoplevelser. Nedenfor finder du nogle udvalgte oplevelser på de enkelte hele og halve øer i Limfjordslandet.

Du kan også tage på ø-hop eller havne-hop, hvor du sejler til udvalgte øer og havne og oplever den storslået natur undervejs. Prøv f.eks. ø-hop til Livø, hvor du kan se sæler, en sejltur med guide rundt om øen Fur eller en natur og kultursejlads med Danmarks mindste færge, Venøsund. Du kan finde flere sejladsoplevelser på vores bookingside

Limjordens Øer

Foto:Destination Limfjorden