Gå til indhold
Store partnerskab, østers

Det store partnerskab - Østers

Foto: Destination Limfjorden

Her kan du læse mere om hvad det store partnerskab præcis indeholder.
I prisen er et medlemsskab inkluderet.

PRIS: KR. 5.000,- /årligt ekskl. moms

I det store partnerskab, "Østers", indgår...

Synlig på hjemmeside (dk/de/com) via GuideDanmark

 • I samarbejde med dig, udarbejder vi en præsentation af din virksomhed eller produkt på vores hjemmeside på dansk, engelsk og tysk. Præsentationen består af en beskrivelse, billeder fra din virksomhed, faktaoplysninger, kontaktoplysninger og links til din hjemmeside og eventuelle sociale medier.

Synlig i App og touchskærme

 • Denne samme præsentationside bliver også synlig i vores app og på vores touchskærme, som står placeret forskellige steder i vores destination.  

Modtager af vores ERHVERV nyhedsbrev (B-2-B)

 • Ca. 1 gang i måneden udsender vi et nyhedsbrev til vores Erhverv. Her kan du læse om de seneste tiltag fra Destination Limfjorden, trends og nyheder indenfor turisme, samt relevante kampagner og workshops, der kan have gavn for din virksomhed. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Mulighed for benyttelse af bookingportalen ’GoTour’

 • Vi har en salgskanal på ’GoTour’, som du har mulighed for at bruge til at sælge dine produkter/oplevelser. Denne salgskanal markedsfører vi udadtil, for at få flere til at booke konkrete oplevelser og produkter. Vi skal ikke have en del af salget – det går direkte til dig. Når du bruger GoTour gennem os, sparer du procenter i provision. 

Mulighed for deltagelse i udviklingstiltag, f.eks. kompetenceudvikling og produktudvikling mm. 

 • Du får tilbud om deltagelse i kompetenceudviklingsprojekter, som er målrettet turismespecifikke områder f.eks. digital markedsføring, gæsteservice og produktudvikling.

Mulighed for deltagelse i temanetværk, kendskabsture og ’Morgenmøder’

 • Et par gange i løbet af året inviterer vi til emne-/brancherelevante partnermøder, hvor der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling.
 • Vi afholder kendskabsture for dig og dit personale, så I kan holde jer ajour med nye tiltag/aktiviteter/oplevelser i vores destination.
 • Ca. hver 2. måned afholder vi ”Morgenmøder”, som er en netværks-/ arbejdsdag. Her vil vi samle vores medlemmer, hvor vi sidder sammen og arbejder med egne opgaver indenfor online marketing. Udover erfaringsudveksling blandt medlemmer, får du også faglige sparring og rådgivning fra os.

Mulighed for deltagelse i det årlige Turisme Kick-Off 

 • Som partner ved Destination Limfjorden, kommer man med til vores årlige Turisme Kick-Off, hvor vi har aktuelle emner på dagsorden. Der bliver mulighed for at netværke og få en faglig snak med vores medarbejdere indenfor marketing og bæredygtighed. Her vil vi bl.a. fortælle om markedsføringsaktiviteterne i det kommende år. Kick-Off’en ligger i efteråret.

Få hjælp til at kickstarte din virksomheds grønne omstilling med en grøn handlingsplan

 • Vi tilbyder en bæredygtighedsscreening af din virksomhed, samt hjælper med at lave en grøn handlingsplan, der giver hurtige resultater.

E-mail Marketing (B-2-C): Nyhedsbrev

 • 1-2 gange i måneden udsender vi et nyhedsbrev til gæsten, målrettet den enkelte modtagers ønsker og interesser. Som partner har du mulighed for at komme med i dette nyhedsbrev med dit produkt/din virksomhed, som rammer gæsten direkte i deres mailboks. 

Topprioritet i destinationens øvrige materiale, f.eks. havneguide, ”mini brochures”, andre tema brochure

 • Du vil have topprioritet i vores øvrige materiale, som f.eks. forskellige temabrochure. 

Individuel sparring/rådgivning om markedsføring - hjælp til selvhjælp

 • Vi er altid friske på en kop kaffe og en brainstorm. Vi ser det nemlig, som en central opgave at yde kvalificeret og individuel sparring og rådgivning, så vi sammen kan sikre størst muligt udbytte af din virksomhed og vores samarbejde. 

Adgang til billeddatabase og designguide

 • Adgang til en billeddatabase med billeder og videos fra vores Limfjordsland. Billederne kan frit bruges til kommercielt brug og vi tilføjer løbende flere. Derudover kan man frit bruge vores logo, farver og skrifttyper

Topprioritet ved online annonceringer 

 • Gennem online annoncering på bl.a. vores sociale medier samt øvrige kanaler, får din virksomhed topprioritet, hvor det giver mening i forhold til temaet. 

Topprioritet ved annoncering/artikler/events/messer på nær- og fjernmarkeder

 • Din virksomhed/oplevelse prioriteres højt i Destination Limfjordens markedsføringskampagner, hvor det giver mening i forhold til geografi og sammenhæng. 

Topprioritet i forhold til tilbud om pressebesøg og presseomtale

 • Vi arrangerer presseture for journalister og influencers. Her udvælges relevante virksomheder, som passer ind i det tema, som journalisten ønsker, hvor du som partner vil være topprioritet.

Udlevering af vores nye ’Destinationskort’ til dine gæster

 • Som partner får du i 2022 et antal gratis fysiske destinationskort til uddeling til gæster. 
Kristina Lehmann Schjøtt

Direktør Destination Limfjorden

kls@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 21490730

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish