Gå til indhold
Mors, Fossiljagt, Familie

Spændende aktiviteter i Limfjordslandet i efterårsferien

15.10.2021
Foto: Destination Limfjorden

Der bliver fuld skrue på aktiviteterne i efterårsferien, hvor mange aktører i Limfjordslandet har gjort ekstra meget ud af det med efterår. Med både halloweenudsmykning, leg, sjov og uhygge for alle.

Der bliver fuld skrue på aktiviteterne i efterårsferien, hvor mange aktører i Limfjordslandet har gjort ekstra meget ud af det med efterår. Med både halloweenudsmykning, leg, sjov og uhygge for alle. 

I skolernes efterårsferie i uge 42, er der et hav af muligheder i Limfjordslandet for hele familien. Destination Limfjorden har været i kontakt med flere aktører, som fortæller om deres programmer for efterårsferien, som summer af liv og glade dage krydret med en smule uhygge. Flere fortæller, at temaet for efterårsferien bærer præg af halloweenstemning med græskar, drilske fjordmonster, genfærd og spøgelser.

Destinationsdirektøren for Destination Limfjorden Kristina Lehmann Schjøtt fortæller, ”Det er super fedt at aktørerne har været så kreative med deres aktiviteter og udsmykning af stederne, som virkelig sætter rammerne for gode efterårsferie oplevelser. Der er mange forskellige oplevelser, og dermed noget for enhver smag.”

I efterårsferien er der blandt andet fejring af Geoparkens udnævnelse til UNESCO Global Geopark, hvor de har lavet et fantastisk program, spækket med aktive udflugter for hele alle i Geoparken. Derudover har både Jyllandsakvariet, Jenle, Skarregarden, Skaldyrshovedstad og Fur Museum lavet masser af efterårsaktiviteter, hvor du kan komme på sælsafari, på rundvisning, til bålhygge, fange drilske fjordmonster eller udfordre en du er nær, til kamp på Spøttrup Borg.    

”Jeg glæder mig allerede selv til at opleve destinationen og kan virkelig mærke efterårsstemningen sprede sig i alle afkroge af Limfjordslandet. Så nu må vi se, hvor meget af det jeg tør, at være med i,” fortæller Destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt

I slutning af uge 42 begynder det nemlig at spøge i Limfjordslandet, hvor man skal være opmærksom på, hvor man tager hen. Da både Spøttrup Borg og Det Gamle Jernstøberier melder om foruroligende lyde og bevægelser. Så tør du at besøge disse steder?

Du kan finde mange flere efterårsoplevelser i Limfjordslandet på Destination Limfjordens hjemmeside, hvor alle efterårsoplevelserne er samlet, så der både kan findes noget til børnefamilier, parret og aktive oplevelser. 

Kristina Lehmann Schjøtt, Direktør Destination Limfjorden
For nærmere information

Direktør Destination Limfjorden

kls@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 21490730

Få mere inspiration her: