Gå til indhold
Østers, skaldyr, østerssafari

Projekt: Danmarks Maddestinationer

Foto: Colin Seymour

Projektet Danmarks Maddestinationer er et samarbejde med lokale virksomheder, som skal udvikle en række madoplevelser. Dette gøre gennem innovationsforløb med enkelte eller mindre grupper af lokale virksomheder og andre relevante aktører f.eks. museer, gårde, havne mv.

Projektet Danske Maddestinationer har til formål at skabe øget omsætning og flere overnatninger gennem en målrettet udvikling af flere og bedre madoplevelser for både turister og lokale.

Foruden det direkte fokus på omsætning og udvikling af madoplevelser er projektet også med til at understøtte udviklingen indenfor bæredygtig turisme og samarbejde på tværs af hele Danmark. Projektet er med at til give en fælles udvikling af koncepter, arbejdsmetoder og gensidig læring på tværs af danske destinationer. 

Initiativer i projektet

Øl og østers julekalender, 2022
Destination Limfjorden

Øl & Østers Julekalender

Øl & Østers Julekalender er en gastronomisk julekalender, hvis formål er at sætte fokus på vores lokale bryggerier samt at inspirere flere til at spise vores lokale delikatesser, nemlig østers.

Brænderiet Limfjorden
Destination Limfjorden

Smagen af Limfjorden - Busrejse

På denne busrejse til Limfjordslandet skal vi både smage og opleve. Vi skal besøge øer og kyststrækninger, hvor der i de smukkeste omgivelser findes lokale ildsjæle og store oplevelser.

Samarbejdspartnere
Det er VisitLolland-Falster, der er projektleder på projektet og samarbejder med VisitAarhus, Destination Limfjorden, Destination Sjælland, SydkystDanmark og Destination Fjordlandet. Projektets samarbejdspartnere tæller desuden Food Organisation, Danmarks Skaldyrshovedstad v. Morsø Kommune og VisitThy.

Bevillingsgiver
Danske Maddestinationer er støttet af: Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Tidsperiode
Projektet løber fra 1. maj 2021 – 31. december 2023

Ole Kragelund - Destination Limfjorden
Projektleder

Udviklingskonsulent

ok@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 6168 9641

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish