Oel Oesters julekalender 2022

Øl & Østers - en julekalender fra Limfjorden

Foto: Destination Limfjorden

Glæd dig til en ekstra festlig december, når Destination Limfjorden skåler julen ind med en Øl & Østers julekalender, som bliver filmet i 24 små afsnit - alt sammen filmet på en dag.

En julekalender for voksne

To østers-eksperter og en vært vil tage dig igennem 24 øl og andre flydende lækkerier fra vores lokalområde, hvortil de skal smage/tilberede østers. Det hele bliver filmet i 24 små afsnit (men filmet på en dag), som bliver lagt ud fra 1. december og frem til den 24. december. Du kan se videoerne på YouTube

De to østers eksperter

Vores to østerseksperter er Jesper Voss, også kendt som ”Oyster King” og ”Master of Seafood” og Jesper Lynge, en ildsjæl med ekspertise inden for madlavning, især med inspiration fra vikingetiden, og samtidig en historiefortæller uden sammenligning. Disse to skal vores vært guide igennem de 24 flydende lækkerier.

Det bliver både sjovt og lærerigt.

Oyster king, hummer, limfjorden

Foto:Destination Limfjorden

Jesper Lynge

Foto:Jesper Rais

Et stort TAK skal lyde til vores samarbejdspartner, som er med til at sponsorere til Øl & Østers julekalenderen.

Nedenfor kan du læse lidt mere om dem.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Destination Limfjorden i samarbejde med turisme- og oplevelsesvirksomheder i Morsø, Skive og Struer Kommuner.

For at kunne deltage i lodtrækningen om præmien, skal man registrere sig og oplyse e-mailadresse, navn, efternavn og postnummer samt godkende konkurrencebetingelser.

Konkurrencen varer indtil den 8. januar 2023. Vinderen bliver trukket tilfældig og får direkte besked via opkald.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderens fornavn og efternavn offentliggøres i januar 2023 på www.destinationlimfjorden.dk.

Man skal være over 18 år for at deltage i julekonkurrencen ved Destination Limfjorden.

Præstationer/billeder/mv i forbindelse med deltagelse i konkurrencen er Destination Limfjordens ejendom, og må ikke overgives til tredje part medmindre andet er aftalt.

Destination Limfjorden er ikke ansvarlig for nogen former for fejl eller svigt i netværk, systemer eller hardware/software ved deltagelse i konkurrencerne. 

Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du samtidig, at Destination Limfjorden opbevarer dine informationer, mens julekonkurrence afvikles. Derefter slettes alle oplysninger - medmindre at du har accepteret, at vi gerne må sende nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale ud til dig. Konkurrencen er underlagt lovgivning om GDPR, og Destination Limfjorden vil behandle de modtagende oplysninger i overensstemmelse hermed.

Ansatte ved Destination Limfjorden, samt den ansattes husstandsmedlemmer, må ikke deltage i konkurrencen.

Destination Limfjorden:
Holgersgade 1, 7900 Nykøbing Mors
Tlf: 7060 5932 
Mail: info@destinationlimfjorden.dk

Julekalenderen er støttet af

Image removed.