Brænderiet Limfjorden

Har du en god fortælling om dit sted? Vær med i Lokale fortællinger 2024

Foto: Destination Limfjorden

Destination Limfjorden inviterer dig og din virksomhed til at deltage i vores spændende og populære Lokale Fortællinger 2024. Dette er en enestående mulighed for at fremhæve din virksomheds historie og unikke perspektiv på Limfjordens skatkammer af historie, kultur og natur.

Vær’ med til at dele budskabet og jeres unikke fortællinger, hvor I som udvalgte lokale tager turisterne med og giver dem en fortælling om dit/jeres helt særlige fortælling.

Destination Limfjorden inviterer dig og din virksomhed til at deltage i vores spændende og populære Lokale Fortællinger 2024. Dette er en enestående mulighed for at fremhæve din virksomheds historie og unikke perspektiv på Limfjordens skatkammer af historie, kultur og natur.

Hvad er Lokale Fortællinger 2024?

Lokale Fortællinger 2024 er et koncept, hvor vi opfordrer lokale virksomheder til at dele deres historier, erfaringer og indsigt om Limfjordsområdet. Vi tror på, at hver virksomhed har sin egen unikke historie at fortælle og bidrager til mangfoldigheden af oplevelser i vores smukke region.

De lokale fortællinger finder sted fra marts og resten af året. Du bestemmer selv hvilke ugedage, din fortælling skal finde sted. Det er dog et krav, at det skal være en gentagende begivenhed i løbet af sæsonen.

Som fortællested deltager du automatisk i den fælles markedsføring. Her vil der blive trykt en mindre folder, oprettet en side på hjemmesiden med alle de Lokale Fortællinger, samt der laves online markedsføring.

Hvordan kan din virksomhed deltage?

For at deltage i Lokale Fortællinger 2024 opfordrer vi din virksomhed til at tilbyde en guidet rundvisning eller fortælling om et emne, der er relevant for Limfjordsområdet. Dette kan omfatte historiske begivenheder, kulturelle skatte, naturskønhed eller unikke aspekter af jeres virksomhed. Fortællingen bør have en varighed på ca. 1 time og kan tilpasses efter jeres præferencer og ekspertise.

Hvad får din virksomhed ud af det?

Ved at deltage i Lokale Fortællinger 2024 vil din virksomhed få muligheden for at:

  • Fremhæve jeres viden og passion for Limfjordsområdet.
  • Styrke jeres brand og tiltrække besøgende og kunder med interesse for Limfjorden.
  • Bidrage til fællesskabet og øge bevidstheden om vores smukke region.
  • Modtage en trykt folder, som kan deles ud.
  • Få online markedsføring af konceptet.

For at deltage:

  • Din virksomhed skal være medlem hos Destination Limfjorden.
  • Det er gratis for østerspartnere; ellers koster det 1000 kr. pr. historie* som markedsføringsbidrag (tryk, opsætning og online markedsføring).

*Bemærk, at pr. fortællinger betyder, at hver fortælling får en plads i folderen, hvor fortællingen præsenteres med billede og beskrivelse. Har I to events, som skal med, får I to pladser, som hver beskrives med billede og tekst.

Sådan tilmelder din virksomhed sig:

Via linket nedefor kan du tilmelde dig Lokale Fortællinger 2024, hvor du udfylder alt information (overskrift, beskrivelse, datoer, pris, mv.). Derudover bedes du sende et billede i bredformat og af høj kvalitet, som skal fremgå i folderen. Dette sendes til mbjo@destinationlimfjorden.dk.

 

Vi ser frem til at arbejde sammen med din virksomhed for at fejre Limfjorden og skabe unikke oplevelser for vores gæster. Lad os sammen gøre Lokale Fortællinger 2024 til en succes og bidrage til at udforske og dele Limfjordens rige kulturarv.

Maja Overgaard Jordal, Destination Limfjorden
Vil du have mere information?

Manager – Projekter og Udvikling

mbjo@destinationlimfjorden.dk