©  Foto:

Feriegården i Floutrup

Oplev stilheden med Bed and Kitchen til 14 – 16 gæster.

Feriegården i Floutrup / Salling

På Feriegården findes der værelser med udsigt over Limfjorden til Mors, Fur, Livø og Himmerland. Huset ligger 250m fra Limfjordens bred i enestående fred og ro. Der kan fiskes, bades og vandres langs stranden til Branden (Færgen til Fur) eller til Eskov Strandpark med badebro og legeplads.

Gæstedelen af huset har egen indgangsdør. Stueetagen rummer to suiter- en til højre og en til venstre for entréen og badeværelset. De har hver en opholdsstue og to små separate dobbeltværelser. I den venstre suite er der en sovesofa til to i stuen. På 1.sal (med skøn udsigt over Limfjorden til Fur og Livø) er et bredt fælles gangareal, et dobbeltværelse, et ”familieværelse” til fire pers., et brusebaderum m. toilet, en gæste-opholdsstue og et stort fælles køkken-alrum med gaskogeplade, køleskab, opvaskemaskine og alt køkkenudstyr samt borde og stole til 16 personer.

Omgivelserne

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads, køkkenhave og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er seks km til færgen til Fur og tre km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder, kunstudstilling i DaWinti og skulpturrundgang)

For mere information 

For kontakt, priser og øvrig information om Feriegården i Floutrup, så besøg deres hjemmeside: Feriegården i Floutrup: Feriegården i Floutrup