©  Foto:

Glasworkshop hos Event4U

Hver dag kan du komme med på glasworkshop hos Event4U og lave kreative glaskunst.

På Event4U kan du udfolde dig kreativt - og komme både i flow og balance. På det store opvarmede værksted er der plads til at tænke både stort, vildt, fordybende og detaljeret. Denne grænseløse kreative udfoldelse giver en sjælevarm oplevelse, der vil gavne alle. 

Man kan udfolde sig både med glaskunst, keramik, malerkunst, og hvad man ellers finder på hen af vejen.

Glasværkstedet har åbnet hver dag hele året kl. 10.30, 13.30 og 18.30. Det er dog nødvendigt at bestille tid dagen forinden. Du kan bestille tid via linket her: Book glasworkshop

Der er plads til op til 20 krea-gæster.

 

Om Event4U

Event4U er den samlede betegnelse for denne unikke multi-virksomhed, der tilbyder både overnatning og café samt aktiviteter og oplevelser bl.a. i form af glasværksted, butik, galleri samt ophold med vin og vildmarksbad.

Med en beliggenhed på Nordmors tæt på Limfjorden, i det bakkede landskab tæt på Ejerslev havn og molerklinterne, er området et fantastisk sted at tage på naturopdagelse. Og netop med naturen som baggrundsramme, kan Event4U skræddersy dit arrangement, hvad enten det er familie-træf, firmaudflugt, vandreophold - også på hjul, polterabend eller hyggelig kvalitetstid og ferie for par, børnefamilier, veninder og venner.

For mere information

Du kan læse mere om Event4U og hendes glaskunstworkshops på hjemmesiden her: Glaskunst hos Event4U