©  Foto:

Gourmetophold med Østerssafari - Tambohus Kro & Badehotel

Hvis du er vild med østers, så skal du tage på dette eksklusive østersophold, hvor kokken tager Jer med ud og samler østers.

Gourmetophold med Østerssafari

Iført waders går man på opdagelse i Limfjordens skattekammer, som byder både Stillehavsøsters og blåmuslinger i verdensklasse.

Ved ankomst vil I blive udstyret med egen spand og østerskniv, hvorefter I sammen går til fjorden for at samle østers og muslinger - som I selvfølgelig må tage med hjem næste morgen.

Udover selve østerssafarien, kan I også glæde jer til en aften med bobler, appetizer bestående af Jeres egne indsamlede østers og en 5-retters gourmetmiddag tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer.

Opholdet kan bookes fra midt/sidst i oktober til marts/april.

Om Tambohus Kro

Hos Tambohus vægtes gastronomiske oplevelser højt med råvarer af højeste kvalitet, hvor fisk er en af deres specialiteter. De ligger i naturskønne omgivelser, helt tæt på Limfjorden.

De tilbyder lækre oplevelser, som byder på gode smagsoplevelser og afslapning. Du kan komme på et hyggeligt kroophold, et lækkert gourmetophold og et afslappende weekendophold. De har også afstressende wellnessophold og naturskønne golfophold.

Derudover tilbyder de også afholdelse af fester og arrangementer op til 150 personer, lige som du desuden finder moderne kursus- og konferencefaciliteter her.

For mere information

Du kan læse mere om Tambohus Kro og Badehotel og se deres mange skønne ophold på deres hjemmeside: Tambohus Kro