©  Foto:

Krydstogt i Limfjorden

Kom ombord på det historiske krydstogtskib Maja, og få en oplevelse ud over det sædvanlige med en 4-dags krydstogt på Limfjorden.

Vi sejler rundt i Limfjorden og nyder den fantastiske natur og oplever alt det fjorden har at byde på. Glæd dig til at mærke den hyggelige stemning ved fjordens havnemiljøer og se de små byer fra en helt ny vinkel.

På denne særlig krydstogt i Limfjoren, tager vi dig blandt andet forbi naturskønne Fur, som er en ø midt i Limfjorden. Glæd dig også til at opleve dejlige Thy og Mors.

Læn dig blot tilbage og nyd udsigten, roen og den friske fjordvind.

Skibet 'Maja'

Skonnerten Maja er bygget i 1916 på et af de mange værfter langs Rihnen i Holland. Maja hed dengang “Hans KW 56” og har gennem tiden været benyttet som både fiskerskib og fragtskib. I 1997 blev skibet restaureret og bliver i dag brugt som passagerskib og ejes af Jegvan Åkerstrøm.

Maja har plads til 75 passagerer, men på vores krydstogter værdsætter vi god plads, så der vil maksimalt være 56 ombord. I lastrummet vil du finde en salon med borde og stole, samt et soldæk med plads til at sidde og nyde udsigten og et lille glas. Der findes toiletter ombord.

For mere information 

På deres hjemmeside kan du læse mere om det praktiske i forhold til turen. Besøg deres hjemmeside på Limfjordsoplevelser.dk.