©  Foto:

Livø Feriecenter

Livø er en lillebitte, men på andre måder meget rummelig Ø i hjertet af Limfjorden, med en grundstemning som i en gammel dansk film af Morten Korch.

Sejl på udflugt til skønne Livø, som er en lillebitte, men på andre måder meget rummelig Ø i hjertet af Limfjorden, med en grundstemning som i en gammel dansk film af Morten Korch, hvor man hvert andet øjeblik næsten forventer at kunne opleve en “stor-trallende” Poul Reichhardt synge er “er du dus med himlens fugle”.

Her er alle danske naturformer, bortset fra klit og klipper, fordelt på ca 320 hektar, som indbyder til gåture eller et kig i ét af de mange fugletårne. I løbet af en time kan du få en oplevelse af dem alle, og ikke mindst opleve det rige dyreliv med store flokke af dådyr, frøer og i det hele taget en biodiversitet der gør selv nationalparker nysgerrige.

På øen finder du også de smukke bevaringsværdige bygninger fra de gamle Kellerske anstalter med købmanden i midten af “byen”, de hyggelige gamle beboelseshuse med egne haver og tilsammen 265 sengepladser, foruden den skønne teltplads ved den gamle skole, dertil er der også kro, forsamlingshus og -lund. Idag er alle bygningerne bortforpagtet til Kjøgemester & Oldfrue med Ulla og Jesper Bergholdt som værter.

Feriecenteret et populært sted at lave udflugt, kurser og fest for virksomheder, storfamilier og højskoler, og gennem tiden har Livø været en meget populær feriekoloni destination for skoler, gymnasier og spejdergrupper, hvoraf mange er kommet gennem mange årtier. 

 

For mere information

www.livo.dk kan du booke et ophold med mad fra Oldfruens køkken og opleve øens natur, landbrug og ikke mindst den skønne “Morten Korch” stemning.