©  Foto:

Lystfiskerophold hos Event4U

Event4U tilbyder et ophold med alt-i-et, der inkluderer overnatning i deres ferieboliger, lokal lystkfiskerinfo, samt alt der hører sig til i faciliteter til lystfiskeri - herunder rensebord, tørreplads og frysekapacitet.

Er du til ophold i naturen og lystfiskeri har vi allertiders mulighed for dig. Event4U er lystfiskercertificeret af Havørred Limfjorden og er derfor hel oplagt som en udbyder, der guider dig bedst muligt undervejs. 

Så kom og besøg et af de flere hundrede velkendte fiskepladser i Limfjorden - for Limfjorden er kendt for sit væld af forskellige fiskearter, hvor der kan fiskes året rundt. Især havørrederne er der gode muligheder for at fange, men også sildene i stimer, makrel, fladfisk, havbras, multer og mange flere. Limfjorden er mulighedernes land for fiskeri, da det er siges at netop denne fjord rummer mere end flere fjorde gør tilsammen i Danmark. Limfjorden kan anses for at være en enorm kanal med flere tilløbende fjorde så fiskeri, fra vand til lands med store åbne vidder, små vige, samt bugter på både dybt og lavvand med og uden stilstånde vand, findes her i området.

Allerede inden opholdet kan du gå på opdagelse på Havørred Limfjorden, hvor der kan ses nogle af de kendte fiskepladser i Limfjorden. 

    

For mere information 

Læs mere og book dit næste fiskerieventyr på Lystfiskerophold hos Event4