©  Foto:

Morsø Friluftscenter

Morsø Friluftscenter er et dejligt beliggende lejrskole og kursuscenter med udsigt til Limfjorden. Her kan du nyde naturen, dyr og masser af aktiviteter.

Morsø Friluftscenter er et dejligt beliggende lejrskole og kursuscenter 300m fra Limfjorden, lige syd for Vildsund på Mors.

I ladebygningen er der 37 sovepladser fordelt på 6 rum, 2 baderum med brusere og toiletter. Mulighed for ekstra opredning. Man må også medbringe telt eller campingvogn. Ud over sovepladser på 1. sal, er der opholdsrum / festsal med plads til 85 personer. Der er sofahjørne, klaver og bordtennisbord.

I stuehuset er der spisesal med plads til 50 personer og stort køkken med alle moderne køkkenfaciliteter, et værelse med 3 sovepladser, toilet samt et badeværelse indrettet til handicappede.

Her er der gode muligheder for udendørsaktiviter med shelters, bålhus og orangeri (vi kalder det for "væksthuset"!). Legeplads og masser af dyr - heste, æsler, geder, grise, kaniner og høns. Vi tilbyder havkajak, ridning / trækketure, teambuilding, snitning, motorsavsskulptur, "dyrerunden", sangtime og andre aktiviteter.

Udlejning

Udlejning af: Islandske heste, havkajakker og sejljoller. Vi har padleboards og vandkikkerter til låns.

For mere information

Du kan læse mere om Morsø Friluftscenter og se deres forskellige arrangemenetr og priser på deres hjemmeside: Morsø Friluftscenter