Skive Fjord Camping

Camping & Hytter

Foto: Isabella Hauschildt, Skive Fjord Camping

Hold din campingferie i Limfjordslandet og få masser af skønne oplevelser sammen med familien. For på campingferie er mulighederne mange - både for dem som er til afslapning og hygge i de naturskønne omgivelser og for dem som er til mange aktiviteter og fuld fart på.

Campingferie og børnefamilie er som pot og pande. Det er en skøn måde at holde ferie på for hele familien. Med en fast base i trygge rammer kan børnene løbe frit rundt på pladsen og lege med de andre børn. 

Men camping er også for livsnydere – dem som elsker at bo helt tæt på naturen og som nyder den ro og afslapning der er omkring en campingferie.

Lige meget hvad du er til, så har campingpladserne i Limfjordslandet noget for alle og de skønne værtspar glæder sig til at byde dig velkommen! 

Ens for alle campingpladserne er deres nabo – Limfjorden.

Campingpladserne har også hytter og pladser til telt. Læs mere om det under de enkelte campingpladser.

Skive Fjord Camping

Få det store overblik - se campingpladserne på kortet

Foto: Isabella Hauschildt, Skive Fjord Camping

Ta' på oplevelse i din campingferie

På campingferie skal der være plads til komme ned i gear og oplade, men der skal også være plads til at opleve. Se et udkast af de mange, unikke oplevelser i Destination Limfjorden her. 

Få inspiration til gode ferieoplevelser

Her kan du finde masser af inspiration til gode oplevelser i vores smukke Limfjordsland. Og hvis du vil vide mere, så tryk på de klikbare links i magasinet.