©  Foto:

Motel Skive

Topmoderne motel med plads til ferieophold, gruppeophold, selskaber og arrangementer med tæt afstand til et aktivt eller kulturelt ophold.

Bo i smørhullet lige ved kultur og sportsaktiviteter

Motel Skive er et topmoderne motel med tilhørende lokaler til arrangementer, fester mm.

Motel Skive har i alt 25 værelser med 88 sengepladser, hvor der er plads fra 1 – 4 personer på værelserne. Samtlige værelser er med eget bad og toilet. Sengelinned, opredning og håndklæde er inklusiv.

Motel Skive er beliggende lige overfor Kulturcenter Limfjorden og Bowl’n’Fun og har kun 3 km til Skive centrum. Her er rig mulighed for at få en skøn ferie, uanset om du er til en aktiv eller mere kulturel ferie. Endvidere ligger det kun 1 km fra Skive Travbane.

Har du brug for topmoderne fleksible lokaler til et møde, kursus eller heldagsarrangement findes der lokaler, som kan rumme op til 90 personer. Lokalerne har egen indgang og toilet. Lokalerne har selvfølgelige moderne AV-udstyr. 

Aktiviteter for enhver

50 meter fra motellet ligger Bowl’n’Fun, hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som bowling, billard, legeland mm. Derudover findes der både restaurant og cafe.

Overfor motellet ligger Kulturcenter Limfjorden med et stort subtropisk badeland med vandrutsjebane, terapi pool, bølgebassin og en 50 m. lang swimmingpool. Du kan også boltre dig på mere end 1200 kvm fitnesscenter, hvor du kan kombinere holdtræning og individuel træning.

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Motel Skive: Motel Skive