©  Foto:

Picnic på plænen - SHU-BI-DUA 2.0 - HØLOFTET

Høloftet er et lille, intimt spillested i Nordvestjylland, tæt på Limfjorden, som præsenterer de store oplevelser – helt tæt på.

Musik kan samle mennesker – det ved vi. Men noget musik har den helt særlige historie og evne, at det kan samle generationer.

Vi har så ofte drømt om, at vi kunne bringe vores gæster med forskellige aldre sammen om en koncertoplevelse. Og skulle den drøm gå i opfyldelse, pegede pilen på et bestemt orkester.

I 1974 udkom albummet Shu-Bi-Dua 1! Står på en Alpetop røg til tops på listerne. Og det gør den også i 2024! med 50 år på bagen.

Vi er helt vildt glade for, at vi i år får besøg af det jubilerende orkester – SHU-BI-DUA 2.0. d. 9. august fylder de plænen med alle de sange, vi bare alle sammen kan og skal synge med på. Det bliver en syng-sammen og syng-med aften udover det sædvanlige

SHUBIDUA 2.0 med de originale shubber og Danmarks absolut skarpeste musikere fortsætter festen med Danmarks bedste og største sangkatalog, spillet med ny nerve og gedigent rock-tryk.

For mere information

Du kan læse mere om Høloftet og se deres koncert og arrangementer på deres hjemmeside: Høloftet