©  Foto:

Pilgrim Mors 2024

Over 7 dage vandrer vi rundt om Limfjordsøen Mors og oplever dens fuldstændig fantastiske natur. Et blå-grønt eventyr - med rum og tid til fordybelse undervejs.

Pilgrim Mors

Pilgrim Mors starter altid 2. pinsedag og i år er årets tema "Find din vej". Over 7 dage vandrer vi rundt om Limfjordsøen Mors og oplever dens fuldstændig fantastiske natur. Et blå-grønt eventyr i juni - med rum og tid til fordybelse undervejs.

Pilgrimshyrde, Charlotte Kristensen Heide, vil i samarbejde med øens præster give daglig inspiration til vandringen.

På Pilgrim Mors, som i resten af tilværelsen, er kunsten at kunne indtage og nyde mødet mellem ånd og krop, når himmelske og verdslige veje krydses. Meget kan ske, når livets gang rammer Kystruten, som er den smukke, den musiske, den åndelige, den krøllede og den naturlige vej rundt om Limfjordsøen Mors.

Tilmelding

Du kan kombinere det, som du vil, med en eller flere dage, overnatning, div. måltider eller du kan medbringe en madpakke hjemmefra eller fra sommerhuset eller campingpladsen. Pris for hele ugen alt inklusiv kr. 3.700,- (Dog tillægges 15% ved tilmelding/betaling efter 1. maj.)

For mere information

Hvis du vil vide mere om Pilgrim Mors, tilmelde dig eller se det fulde program for turen, så læs mere på deres hjemmeside: Pilgrim Mors