©  Foto:

Strandet Hovedgård

Oplev den smukke Strandet Hovedgård, midt i den smukke natur og med adgang til mange aktiviteter ved Limfjorden.

Strandet Hovedgård - En fantastisk smuk ejendom

Strandet Hovedgård ligger i midten af et kuperet og delvist skovdækket område. Her, i den nordlige del af centrale Jylland, direkte ved Hjarbæk Fjord, som er en del af Limfjorden, vil de besøgende kunne opleve en masse forskellig flora og fauna.

Den klassicistiske herregård er dekoreret i en lys og venlig landlig stil med indretning i høj kvalitet af den kendte designer Lene Bjerre og har plads til 14 overnattende gæster. 

Herregården Strandet Hovedgård blev først omtalt i 1493 og er en fredet bygning. Forfædrene til den nuværende ejerfamilie, Hohenzollern-Prussia, var blandt andre de adelige familier Rantzau og familien Dornonville de la Cour, som immigrerede fra Frankrig.

Strandet Hovedgaard ved Limfjorden – et unikt sted!

Her har du alle muligheder for at tilbringe en ekstraordinær og uforglemmelig dag med dine gæster.

Hold fest i den rustikke festlade i vores gavmild, stemningsfulde festsal med plads til ca. 120 gæster. Strandet Hovedgaards herregård kan rumme op til 14 personer ved overnatning.

Parken ved Strandet Hovedgaard byder på gode muligheder for udendørs vielse og fortryllende bryllupsbilleder. En storslået udsigt over Hjarbæk Fjord udgør en unik kulisse for jeres smukkeste øjeblikke.

Aktiviteter

På ejendommen løber en bæk igennem som har en god bestand havørreder, ål, gedder og sandarter. Bækken løber direkte ud i floden, hvor blandingen af salt- og ferskvand resulterer i en stor fiskebestand. Sæler kan ofte ses her når man padler og sejler.


For mere information

Hvis du vil læse mere om Strandet Hovedgård, kan du gøre det på deres hjemmeside: Strandet Hovedgaard