Gå til indhold
©  Foto:

Ture i glaskajak på Limfjorden - fuldmåneture

Ro under fuldmånens sølvfarvede skær i glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i Europa kan du hos VisionKayak i Skive ro i helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter. Her får I en oplevelse både over og under overfladen, som små og store kan være med til.

Disse ture har en helt særlig plads i mit hjerte; det er den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse, som man kan få på vandet. På fuldmåneturene får I alt det bedste fra alle tre turtyper. Vi vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten, fordi vi starter turen, mens det stadig er lyst. Herefter vil solnedgangens varme farver pryde himlen, mens fuldmånen langsomt kryber op over horisonten. Til sidst vil vi ro under dens sølvfarvede skær og opleve, hvordan det tydeligt reflekteres af fjordens blanke vand. Stjernerne vil pryde himlen over os, og er vi rigtig heldige, ser vi måske et stjerneskud, eller får besøg af en af fjordens sæler, der elegant bader i månens refleksion. Turenes starttidspunkt følger solnedgangen og måneopgangen og varierer derfor fra tur til tur. Du kan finde tidspunktet for de enkelte ture på www.visionkayak.com

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller komme på vandet generelt for at tage med på turene. Kajakkerne er nemlig brede, stabile, åbne og lette at styre. I får en kort introduktion til glaskajakkerne og grundlæggende roteknik, inden vi går på vandet, hvor vi bliver tæt på kysten og følges ad hele vejen. Turene tager typisk 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. I hver kajak er der plads til to personer, så det er den perfekte mulighed for at få en oplevelse sammen med en, du har kær. Vi har selvfølgelig svømmeveste til jer, så alt, du skal gøre, er møde os på Marienlyst Strand i Skive i badetøj, tøj, der gerne må blive vådt eller regntøj; pagajerne tager nemlig lidt vand med ind, hver gang du tager et rotag. Det er muligt at købe drybags.

Der er et begrænset antal pladser på hver tur, så skynd dig at booke jeres sæder på www.visionkayak.com, hvor du også kan se videoer af udsigten ned i vandet fra kajakkerne, mere information om formiddagsturene samt de to andre turtyper: formiddags- og solnedgangsturene.

Pris for 1,5-2 timers tur inkl. kort introduktion på land:

200 kr./barn under 13 år

250 kr./voksen