©  Foto:

Vandreophold hos Event4U

Trænger du til et vandreophold med naturen som baggrundsscene på smukke Nordmors, så har Event4U opholdet til dig.

Deres vandreophold inkluderer overnatning i handicap- og børnevenlige boliger med mad – morgenmad, smør-selv madpakke og aftensmad i deres Cafe4U, samt vandrerkort til alle ruter. 
 
Ud over den unikke natur ligger Hanklit på Nordmors, som er den mest kendte molerformation på øen med sin højde på 61 meter. Spottet er med mørke bånd af vulkansk aske og har tegnet øens geologiske historie, der går mere end 55 millioner år tilbage. Og fra den tid finder både fag-og menigmænd flotte forstenede dyr og planter kendt som fossiler. Mange af disse fund kan ses på det nærliggende Fossil- og Molermuseet, som Event4U kan være behjælpelig med at booke billetter til. 
 
Øen Mors er omringet af Limfjordens vand og landet er fyldt med skov, marker og enge, der er ren fryd for sjælen at opleve. Mange vandreruter er afmærket som Kløverstier i forskellige farver, og er man til en længere rute findes Kystruten, der guider dig rundt langs vandkanten. Der findes et væld af vandreruter, så pak kufferten og vandreskoene, så guider Event4U dig frem til en naturoplevelse, som er uforstyrret og unikt - for her er der plads til at opleve og oplade. 
 

For mere information:

Læs mere om opholdet og book på Vandreophold hos Event4U