Jul, Julemarked, Støttrup Borg

Julemarkeder i Destination Limfjorden

Foto: Ruslan Merzlyakov

Besøg de hyggelige julemarkeder i Destination Limfjorden, som alle oser af julestemning.

Julemarkeder

Julemarked på Spøttrup Borg
Ruslan Merzlyankov

Julemarked på Spøttrup Borg

Første søndag i Advent slår Spøttrup Borg portene op til det hyggelige og traditionsrige julemarked med julemusik, godter og alskens spændende boder, hvor der er julehygge nok til alle.

Ørslev Kloster
Destination Limfjorden

Julemarked på Ørslev Kloster

Æbleskiver, småkager, små boder og stor hygge. Det er, hvad der venter de gæster, der kigger forbi Ørslev Kloster til årets juleweekend, der traditionen tro finder sted den sidste weekend i november. Under coronanedlukning og klostrets restaurering og udvidelse har klosterjulen holdt pause, men nu åbnes der igen for de juletrængende - og denne gang i nyrenoverede lokaliteter.

Julemarked på Ausumgaard
Ausumgaard

Julemarked på Ausumgaard

Julemarkedet på gården byder hvert år på 3 stemningsfulde markedsdage i historiske rammer. Der pyntes op i de gamle stalde og på de gamle hølofter som fyldes af op mod 100 forskellige stadeholdere.

Julemarked på Hjerl Hede
Hjerl Hede

Julemarked på Hjerl Hede

Gå ikke glip af det hyggelige, indendørs julemarked på Hjerl Hede i alle juleweekender i december. Julen på Hjerl Hede kan opleves med Nissernes Gård, julemarked og gammeldags slagtning.

Julemarked paa Støberitorvet i Nykøbing
Museum Mors

Julemarked på Støberitorvet

Den 2. og 3. december lægger Støberitorvet og Morsø Jernstøberis gamle bygninger rum til en nyskabelse, der vil sætte Nykøbing på den anden ende og i et helt særligt julehumør.

Jul i Jesperhus
Jesperhus

Julemarked med Coca-Cola lastbil i Jesperhus

Lørdag den 9. december er der kæmpe julemarked i Jesperhus. Her får Jesperhus besøg af den populære Coca-Colas julelastbil, der ankommer sammen med julemanden. Den knaldrøde lastbil byder på gratis smagsprøver fra Coca-Cola ligesom julemanden har fået et lift til Mors.

Honninghjerter, jul, Struer
Struer Kommune

Julemarked på Skarregaard

Julemarkedet afholdes i år lørdag den 11. og søndag den 12. november. Der vil være salg af Skarregaards egne æbleskiver, gløgg, kaffe, kringle, rababer kage, klejner og pølser. Der vil også være smagsprøver på blodpølse og æbleflæsk og meget mere.

caramel æbler, jul
Niclas Jessen

Julemarked på Hotel Lidenlund, Lemvig

I hotellets smukke stuer er skønne boder fyldt med julens specialiteter og lækre bud på julens gaver. Her er alt fra småkager, til vin og lækre håndlavede gaveide`er. Julemarkedet finder sted den 2.-3. december

Brunkager, jul
Kristian Krogh

Julemesse på Thyholm

Glæd dig til den årlige Julemesse på Thyholm, som arrangeres af Thyholm handelsstandsforening. Julemesse afholdes i Midtpunktet i Hvidbjerg.