Limfjordskonkurrence, Destination Limfjorden

Limfjordskonkurrence

Foto: Destination Limfjorden

Deltag i vores Limfjordskonkurrence og vind vidunderlige oplevelser i Limfjordslandet for 5.000 kr.

KONKURRENCEN ER UDLØBET

KONKURRENCEN ER UDLØBET

Vind et gavekort på 5.000 kr.

Vær med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til oplevelser i Destination Limfjorden. Klik på billedet nedenfor, og skrab dig frem til 3 ens for at deltage i konkurrencen.

Vinderne skal i samarbejde med Destination Limfjorden planlægge en oplevelsestur i Skive, Struer eller Morsø kommune. Her kan gavekortet på de 5.000 kr. bruges på alle Destination Limfjordens virksomheder (med undtagelse af overnatningssteder). Du kan sammensætte flere skønne limfjordsoplevelser – alt fra kunst og kultur til gastronomiske oplevelser, outdooraktiviteter eller wellness. 

Du kan læse konkurrencebetingelserne længere nede på siden her.

Limfjorden - med plads til at oplade og opleve

Limfjorden er det perfekte sted at slappe af og nyde hinandens selskab. Du finder ingen store forkromede attraktioner, men en lang række af autentiske og spændende oplevelser hvor du kommer helt tæt på Limfjordens natur og befolkning.

Her kan du se vinderne

Vinderen fra 1. maj 2023: Per Pedersen

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Destination Limfjorden.

Destination Limfjordens konkurrence går ud på at der skal skrabes 3 ens, for at få et lod med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til oplevelser i Limfjordslandet (Skive, Struer og Morsø kommuner).

Konkurrencen starter den 24. februar 2022 og kører frem til den 1. oktober 2022. Du kan deltage i spillet 1 gang om dagen. Vinder du blot en gang i løbet af perioden, er du automatisk med i lodtrækningen om præmien. 

For at kunne deltage i lodtrækningen om præmien, skal man registrere sig og oplyse e-mail adresse, navn, efternavn, telefonnr. samt godkende konkurrencebetingelserne.

Der udtrækkes 2 vindere af et gavekort på 5.000 kr. til oplevelser i Limfjordslandet. Her skal du i samarbejde med Destination Limfjorden planlægge en oplevelsestur i Skive, Struer og Morsø kommuner. Her kan gavekortet på de 5.000 kr. bruges på alle Destination Limfjordens aktører med undtagelse af overnatningssteder.

Den første vinder bliver trukket den 1. maj 2022 og den anden vinder bliver trukket den 1. oktober 2022. Vinderne af spillet bliver trukket tilfældig fra vinderpuljen, og vinderne får et opkald fra Destination Limfjorden.

Fra den dag vinderen modtager mailen omkring vindermålet, har vinderen 14 dage til at kontakte Destination Limfjorden. Kontakter vinderen ikke Destination Limfjorden inden de 14 dage, bortfalder præmien og en ny vinder trækkes.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Destination Limfjorden vil have lov til at offentliggøre vindernes navne og oplevelser fra turen på deres hjemmeside: www.destinationlimfjorden.dk, sociale medier og i deres nyhedsbrev med tekst og billeder.

Man skal være over 18 år for at deltage i konkurrence ved Destination Limfjorden.
Præstationer/billeder/mv i forbindelse med deltagelse i konkurrencen er Destination Limfjordens ejendom, og må ikke overgives til tredje part medmindre andet er aftalt.

Destination Limfjorden er ikke ansvarlig for nogen former for fejl eller svigt i netværk, systemer eller hardware/software ved deltagelse i konkurrencerne. 

Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du samtidig, at Destination Limfjorden opbevarer dine informationer, mens julekonkurrence afvikles. Derefter slettes alle oplysninger - medmindre du har accepteret, at vi gerne må sende nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale ud til dig. Konkurrencen er underlagt lovgivning om GDPR, og Destination Limfjorden vil behandle de modtagende oplysninger i overensstemmelse hermed.

Ansatte ved Destination Limfjorden, samt den ansattes husstandsmedlemmer, må ikke deltage i konkurrencen.

Destination Limfjorden:
Holgersgade 1, 7900 Nykøbing Mors
Tlf: 7060 5932 
Mail: info@destinationlimfjorden.dk