Store partnerskab, østers

Det store partnerskab - Østers

Foto: Destination Limfjorden

Her kan du læse mere om hvad det store partnerskab præcis indeholder for 2024. I prisen er et medlemsskab inkluderet.

PRIS: KR. 8.000,- /årligt ekskl. moms

I det store partnerskab, "Østers", indgår følgende:

Stort netværk og kompetencer

6-8 kollegaer fra Destination Limfjorden med stort netværk og med kompetencer indenfor bl.a. markedsføring, forretningsudvikling, gæsteservice, fundraising, bæredygtighed, kommunikation mm.

 

Synlig på hjemmeside (dk/de/com) via GuideDanmark samt på VisitDanmark

I samarbejde med dig, udarbejder vi en præsentation af din virksomhed eller produkt på vores hjemmeside på dansk, engelsk og tysk. Præsentationen består af en beskrivelse, billeder fra din virksomhed, fakta oplysninger, kontaktoplysninger og links til din hjemmeside og eventuelle sociale medier.

 

Din virksomhed i Destination Limfjordens trykte magasin (som minimum i oversigten)

Som partner kommer du med i vores trykte magasin, som bliver delt ud i hele landet. Magasinet dækker hele vores destination og giver masser af inspiration til gode oplevelser i vores smukke Limfjordsland. Du kommer som minimum med i oversigten. Magasinet bliver opdateret en gang årligt.

 

Visning af events i online kalender

Du får mulighed for at få vist dine events i vores online begivenhedskalender. Har du mere end 5 daglige events på et år, vil du blive lært op i selv at oprette dem i vores system.

 

Få udleveret vores ’Destinationskort’ samt evt. andre relevante tryksager til dine gæster

Som partner får du et antal gratis fysiske destinationskort og evt. andre relevante tryksager til uddeling til gæster.

 

Adgang til billeddatabase og designguide

Adgang til en billeddatabase med billeder og videoer fra vores Limfjordsland. Billederne kan frit bruges til kommercielt brug, og vi tilføjer løbende flere. Derudover kan man frit bruge vores logo, farver og skrifttyper.

 

Links direkte til din hjemmeside (Linkbuilding)

Søgemaskinerne bruger de links, som peger ind mod dit website – først til at finde dit indhold og dernæst til at vurdere kvaliteten af indholdet og dermed din autoritet. Hvis du får links fra sider, som enten har høj autoritet, høj ekspertise eller begge dele (som vores), bliver du arrangeret højere i f.eks. google. Derfor sørger vi for, at linke direkte til din hjemmeside.

 

Mulighed for deltagelse til vores årlige Turisme Årsmøde

Som partner hos Destination Limfjorden kommer du med til vores årlige Turisme Årsmøde, hvor vi har aktuelle emner på dagsorden. Der bliver mulighed for at netværke og få en faglig snak med vores medarbejdere. Her vil vi bl.a. fortælle om markedsføringsaktiviteterne i det kommende år. 

Med partnerskabet Østers, kan du deltage gratis med 2 personer fra din virksomhed. Ønsker du at der deltager flere fra samme virksomhed, koster det 295.- pr. ekstra person. (Pris for ikke-medlemmer er 495.-)

Arrangementet afholdes i efteråret.

 

Mulighed for deltagelse til vores årlige generalforsamling & Turisme Kick-off

Foruden stemmeretten og indgående orientering om Destination Limfjordens status, er dette arrangement også startskuddet til den kommende turistsæson. Glæd dig til relevante og aktuelle indslag samt inspirerende gæstetalere. 

Med partnerskabet Østers, kan du deltage gratis med 2 personer fra din virksomhed. Ønsker du at der deltager flere fra samme virksomhed, koster det 295.- pr. ekstra person. (Pris for ikke-medlemmer er 495.-)

Arrangementet afholdes i foråret.

 

Mulighed for deltagelse i temanetværk og kendskabsture

Et par gange i løbet af året inviterer vi til emne-/brancherelevante partnermøder, hvor der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling. Vi afholder også kendskabsture for dig og dit personale, så I kan holde jer ajour med nye tiltag/aktiviteter/oplevelser i vores destination.

 

Vejledning om fundraising og tilskudssøgning

Private og offentlige fonde uddeler hvert år milliarder af kroner. Vi hjælper til med vejledning i forhold til fondslandskabet i Danmark og et overblik over, hvad du skal gå 
efter for at finde den rigtige fond, fra ide til ansøgning, at skrive den gode ansøgning samt udarbejde et budget.

 

Mulighed for deltagelse i udviklingstiltag, f.eks. kompetenceudvikling og produktudvikling

Du får tilbud om deltagelse i kompetenceudviklingsprojekter, som er målrettet turismespecifikke områder f.eks. digital markedsføring, gæsteservice og produktudvikling.

 

Individuel vejledning om online markedsføring - hjælp til selvhjælp

Vi er altid friske på en kop kaffe og en brainstorm. Vi ser det nemlig som en central opgave, at yde kvalificeret og individuel vejledning, så vi sammen kan sikre dig størst muligt udbytte af din virksomhed og vores samarbejde.

 

Individuel vejledning om SoMe markedsføring – hjælp til selvhjælp inkl. opsætning

Efter vejledning sætter vi en annonce/kampagne op og kører ikke før den virker.

 

Hjælp til opsætning af online bookingsystem

Har du lyst til at benytte bookingsystemet ”Holdbar”, som er et bookingsystem specialiseret i at håndtere oplevelsesvirksomheder, kan vi hjælpe dig med alt lige fra vejledning til opsætning. Med Holdbar bookingsystem betaler du en %-del af din omsætning, som er fastsat ud fra dine forventede salgstal. Sælger du ikke noget, betaler du dermed heller ikke noget.

 

Årlig omtale eller del af kampagner på SoMe - 2 omtaler

Gennem annoncering på vores sociale medier samt øvrige kanaler får din virksomhed 2 omtaler, hvor det giver mening i forhold til temaet.

 

Årlige omtaler i forhold til E-Mail marketing (B-2-C) - 2 omtaler

Ca. 1 gang i måneden udsender vi et nyhedsbrev til gæsten, målrettet den enkelte modtagers ønsker og interesser. Med partnerskabet Østers får du minimum 2 årlige omtaler i dette nyhedsbrev med dit produkt/din virksomhed, som rammer gæsten direkte i deres mailboks.

 

Statusmøder omkring dit partnerskab - 2 møder årligt

Så vi sikrer at du får den fulde værdi af dit partnerskab. Vi sætter os sammen og gennemgår hvad der er sket og planlægger fremadrettet.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Er du i tvivl om hvilket partnerskab du skal vælge, står vi altid klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab.

Tanja Bonde, Destination Limfjorden

Manager – Netværk og Partnerskaber

tabo@destinationlimfjorden.dk

Ole Kragelund, Destination Limfjorden

Ekstern konsulent

ok@destinationlimfjorden.dk