©  Foto:

Højriis Slot - en fortryllende og sjov oplevelse for hele familie

Mordmysteriet på Højriis Slot er en enestående og velbesøgt event, som hvert år i juli udspiller sig på slottet i den store park, hvor man også kan få Danmarks smukkeste hængebøg at se.

Gennem snart 20 år har slottet bag voldgraven hvert år åbnet sin port til et nyt mysterium og en helt ny gåde, der skal gættes – én til de voksne og én til børn og begyndere, så alle kan være med. Familier fra hele landet rejser hvert år tilbage til Mors for at være med i oplevelsen og gætte gåden. Det er en familietradition.

Hele den både dramatiske og sjove fortælling gøres levende af dygtige skuespillere, som udløser mange store grin og en lille smule forskrækkelse hos både børn og voksne.

Kulisserne er magiske og mange gæster fortæller, at de ikke mindst kommer for at se den dramatiske og overdådige scenografi, der opsættes hvert år af slottes dygtige scenograf. Skuespillet, sammen med de smukke rum, den højtidelige riddersal, de gamle møbler og det yndige forfald er en oplevelse, man ikke må gå glip af.

Det er sjovt for alle!

 

For mere information

Du kan læse mere om Højriis Slot og slottes mysterier på hjemmesiden Højriis Slot.