©  Foto:

Muslingeophold - Tambohus Kro & Badehotel

Hvis du er vild med skaldyr og naturoplevelser, så skal du tage på dette eksklusive muslingeophold, som indeholder de bedste oplevelser fra Jegindø.

Skaldyr og naturoplevelser i et ophold - Muslingeophold

Jegindø er en del af Unesco Geopark Vestjylland. Øen har et rigt fugle- og fiskeliv, og hvis du er heldig, kan du også opleve sæler. Derudover er øen kendt for sine sublime blåmuslinger, som du skal nyde til din aftensmad.

På de 15 km rundt på Muslingeruten finder du flere gode holdesteder, hvor du kan nyde din madpakke. Endvidere byder Muslingeruten på 13 spændende oplevelser & fortællinger undervejs.

Til opholdet hører selvfølgelig en 2 retters Middag med lokale blåmuslinger til hovedret.

Du kan læse mere om selve opholdet her: Muslingeophold på Tambohus Kro

Om Tambohus Kro

Hos Tambohus vægtes gastronomiske oplevelser højt med råvarer af højeste kvalitet, hvor fisk er en af deres specialiteter. De ligger i naturskønne omgivelser, helt tæt på Limfjorden.

De tilbyder lækre oplevelser, som byder på gode smagsoplevelser og afslapning. Du kan komme på et hyggeligt kroophold, et lækkert gourmetophold og et afslappende weekendophold. De har også afstressende wellnessophold og naturskønne golfophold.

Derudover tilbyder de også afholdelse af fester og arrangementer op til 150 personer, lige som du desuden finder moderne kursus- og konferencefaciliteter her.

For mere information

Du kan læse mere om Tambohus Kro og Badehotel og se deres mange skønne ophold på deres hjemmeside: Tambohus Kro