©  Foto:

Skaldyrsfestival på Mors - hvert år i juni

Tag del i festlighederne når havnen i Nykøbing Mors danner rammen om årets Skaldyrsfestival.

Skaldyrsfestival i Nykøbing Mors

Vær med til at fejre Limfjordens madkammer og den fantastiske havneatmosfære, når hele Nykøbing fester den første weekend i juni. Gå ikke glip af smagene, duftene, musikken, stemningen og de mange glade mennesker der samles om en af årets største begivenheder - Skaldyrsfestivalen. Skaldyrsfestivalen er et mærketegn for øen Mors og en tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

Der bliver kælet for den sunde og smukke mad i de mange sydende pander og gryder og stegende grill. De dygtige kokke er til for dig denne dag, og de opfordrer til at du smager på deres østers, linemuslinger, rejer, fiskefrikadeller med meget mere.

Foreningen 'Skaldyrsfestival' inviterer dig til at være med, når Nykøbing Mors udfolder sine maritime herligheder igennem Skaldyrsfestivalen. Hele byen er klædt på til fest, og på havnen er der fyldt med liv, handelsboder, musik og børnearrangementer.

Madmarked Limfjord er som navnet antyder et marked med alt det lækre fra Limfjordslandet; Du kan se, smage, dufte og handle med lokale fødevareproducenter - store og små. Producenterne har det til fælles, at de producerer varer i høj kvalitet, og oftest med særpræg og med rødder i eller tilhørsforhold til området omkring Limfjorden.

Kom til Skaldyrsfestival

Tag del i festlighederne når havnen i Nykøbing Mors danner rammen om årets skaldyrsfestival. Du kan læse mere om skaldyrsfestivalen og booke billet via linket her: Skaldyrsfestival i Nykøbing Mors (Det er først muligt at booke billeter når vi nærmere os juni).