Muslinger, østers, Sallingsund færgekro

En påske fyldt med smag

Foto: Colin John Seymour Jr

God mad hører påsken til og Limfjordslandet er fuld af fantastiske smagsoplevelser - alle med fokus på friskhed, kvalitet, autenticitet og lokale råvarer. Her finder du noget til dig, som er til det traditionelle og til dig som vil prøve en ny smagsoplevelse.

Udvalget af spisesteder tilbyder alle take-away, så du kan stadig få en lækker smagsoplevelse i påsken trods restriktionerne. Og ens for dem alle er, at hygiejnen er i top, så du kan trygt besøge dem.

Der tages forbehold for specielle åbningstider grundet COVID-19 restriktioner. For ikke at køre forgæves, anbefaler vi at du kontakter det pågældende sted før et besøg.

Liste
Kort
Restaurant Limfjordens Hus
Foto: Destination Limfjorden

Restaurant Limfjordens Hus

Limfjordens Hus ligger på pynten af Glyngøre havn. Her ved vandkanten byder Rasmus og hans team indenfor til en smagsoplevelse i absolut topklasse.

Læs mere

Tambohus Kro & Badehotel - Restaurant

Restauranten på Tambohus Kro, "FjordVærk", laver udsøgte smags- og sanseoplevelse ud over det sædvanlige og især med fokus på fiskeretter.

Læs mere
Restaurant Ved Fjorden
Foto: Struer Turistbureau

Restaurant Ved Fjorden

Restaurant ved Fjorden på Struer Havn serverer masser af forskellige fristelse i et afslappende miljø med fokus på velsmag, lokale og regionale råvarer.

Læs mere
Fur Bryghus
Foto: Jacob Pedersen

Fur Bryghus

Fur Bryghus er microbryggeri og restaurant under samme tag. Bryghuset ligger enestående smukt på den lille Limfjordsø Fur. Her afvikles også en række koncerter i løbet af året.

Læs mere
Restaurant Limfjorden
Foto: Restaurant Limfjorden

Restaurant Limfjorden

Restaurant Limfjorden i hjerte af Nykøbing Mors centrum, som ligger tæt på Limfjorden, havnen og gågaden. Her kan du finde alt fra møre bøffer til frisk fisk fra de lokale forhandlere.

Læs mere
Højslev Kro Restaurant
Foto: Destination Limfjorden

Højslev Kro Restaurant

Højslev Kro er en af landsdelens førende kroer. Her satses på høj madkvalitet og gode oplevelser. Menuen spænder fra det danske til eksotiske thai-retter.

Læs mere
Gaard Bageriet
Foto: Morsø Turistbureau - Destination Mors

Gaard Bageriet

Gaard·Bageriet er et lille bageri og konditori, der er indrettet på Hvidbjerggaard med udsigt ud over Agerøbugt.

Der er indrettet en tilhørende gårdbutik & café med salg af friskbagt brød, kager & sø...

Læs mere
Restaurant Ballast
Foto: Restaurant Ballast, Skive

Restaurant Ballast

Kvalitet, rene råvarer og udsøgt smag ved vandkanten i Skive - besøg Restaurant Ballast, som er placeret ved lystbådehavnen i Skive Fjord.

Læs mere