Gå til indhold
Par, strand, venø-hp

Påskeferie for to

Foto: Destination Limfjorden

Påsken er et oplagt tidspunkt at få masser af kvalitetstid sammen med den du holder af – partner, veninde, mor, søster. Vi har samlet et udvalg af oplevelser til jer, som I bare må prøve eller opleve - alt sammen med plads til at komme helt ned i gear og nyde hinandens selskab.

Liste
Kort
Østers - Jyllandsakvariet
Foto: Jyllandsakvariet

Østerssafari i Limfjorden

Tag på østerssafari i Limfjorden, hvor du både kan se, forstå og smage de forskellige østers i Limfjorden. Iført waders går du på jagt efter østers og får samtidig forståelse for østers, skaldyr og dyrelivet i Limfjorden.

Brænderiet Limfjorden
Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Brænderiet Limfjorden

Brænderiet Limfjorden er brænderi, café og hytteudlejning i Sundsøre. Nyd brænderiets øl, whisky, rom, gin, snaps og likør i baren eller på terrassen. Rundvisninger efter aftale året rundt. 

Læs mere
Restaurant Limfjordens Hus
Foto: Destination Limfjorden

Restaurant Limfjordens Hus

Limfjordens Hus ligger på pynten af Glyngøre havn. Her ved vandkanten byder Rasmus og hans team indenfor til en smagsoplevelse i absolut topklasse.

Læs mere
Event4U
Foto: Destination Limfjorden

Event4U

Event4U er den samlede betegnelse for denne unikke multi-virksomhed, der tilbyder både overnatning og café, samt aktiviteter og oplevelser bl.a. i form af glasværksted, butik, galleri, yoga eller opho...

Læs mere
Fur Bryghus
Foto: Jacob Pedersen

Fur Bryghus

Fur Bryghus er microbryggeri og restaurant under samme tag. Bryghuset ligger enestående smukt på den lille Limfjordsø Fur. Her afvikles også en række koncerter i løbet af året.

Læs mere
Havørred
Foto: Havørred Limfjorden

Fang en havørred på Fur

Guidet fiskeoplevelse i Limfjorden. Inkl. forplejning - morgenbrød og kaffe/te, frokost og drikkevare som afslutning, samt et valgfrit produkt af Smagen af Fur-specialiteter.

Minigolf Ved Fjorden på lystbådehavnen i Struer
Foto: Destination Limfjorden

Minigolf Ved Fjorden på lystbådehavnen i Struer

Få en sjov oplevelse for hele familien med Minigolf ved Fjorden på Struer Havn.

Læs mere
Cafe På Herrens Mark
Foto: Anette Gaden

Cafe På Herrens Mark

En hyggelig pandekage café på øen Fur med en fantastisk udsigt og en spændende have, hvor du bl.a. kan komme på 'mande-museum'.

Læs mere
Staarup Haandbryg
Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Staarup Haandbryg

Staarup Haandbryg er et af Danmarks absolut mindste bryggerier – skabt på en nedlagt landejendom i det jyske tæt på Limfjorden.

Læs mere

Selvguidet påskeløb på Fur

Vil du lære mere om Furs historie og sjove anekdoter? Modtag info via sms, og gennemfør selv den planlagte jagt efter påskeharens rede (på bil/cykel). Når du løser ledetrådene og finder frem til endestation venter der en lækker gevinst (et økologisk påskeæg og en overraskelse).

Kurbad Limfjorden
Foto: Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden

I Struer ligger en dejlig perle ud til fjorden, som venter på at forkæle dig og dine sanser. Velkommen til Kurbad Limfjorden

Læs mere

Fossiljagt ved Limfjorden

Find din indre geolog frem og tag på fossiljagt ved Limfjorden, hvor du kan finde fossiler der er 55 millioner år gamle.

God jagt!

Venø, familie, vandre
Foto: Destination Limfjorden

Venø

Få en skøn dag på Venø, hvor I bl.a. kan sejle med Danmarks ældste færge, se Venø Galleris påskeudstilling, besøge Venø Urtehave, gå øen rundt, besøge "Venø Seafood" mm.

Læs mere
Fur Nature Walk, Vandring
Foto: Ruslan Merzlyankov

Vandreruter

I Limfjordslandet findes der mere en 500 km kystlinje og langs denne kystlinje, samt inde i Limfjordslandet, findes der et væld af vandreruter. Her finder du en natur som er uforstyrret, uopdaget, velbevaret, unikt og med masser af plads. Her er der plads til at opleve og oplade. 

Draumur, Nykøbing
Foto: Draumur

Shopping

Ved Limfjorden kan du finde mange former for shopping, alt fra sko, tøj og boliginteriør, til genbrugsguld og smuk kunst.

Sov godt og spis godt

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish